L'altre dia vam fer minestra de verdures i hamburguesa per a sopar i ens en va quedar una mica. Com que no m'agrada llançar el menjar, vaig pensar que potser podria "reciclar" les restes del sopar en forma de truita. I, la veritat, va quedar molt bona.
TRUITA DE VERDURES I HAMBURGUESA
INGREDIENTS:
Verdures de minestra bullides
1 hamburguesa de pollastre i vegetals fregida (de les de "Consum")
4 ous
1 puntadeta de barrejat d'espècies per a moldre (vitet, pebre negre, gingebre, coriandre, alfàbega, all sec)
Sal
2 cullerades d'oli d'oliva de Beneixama
PREPARACIÓ:
Tallem les verdures petites. Fem l'hamburguesa a tires primes i les tallem a daus. Mesclem els ingredients. Batem els ous en un plat fondo i hi afegim la barreja anterior, la sal i les espècies.
Posem a calfar les dues cullerades d'oli de Beneixama en una paella antiadherent (molt important). Quan l'oli haja assolit la temperatura adient, hi aboquem la barreja d'ous batuts, verdures i hamburguesa. Deixem que es qualle a foc lent per un costat. En estar per un costat, amb l'ajuda d'una tapadora plana, voltem la truita i la tornem a quallar per l'altre costat.
Posem a calfar les dues cullerades d'oli de Beneixama en una paella antiadherent (molt important). Quan l'oli haja assolit la temperatura adient, hi aboquem la barreja d'ous batuts, verdures i hamburguesa. Deixem que es qualle a foc lent per un costat. En estar per un costat, amb l'ajuda d'una tapadora plana, voltem la truita i la tornem a quallar per l'altre costat.