diumenge, 15 de juny del 2008

DIUMENGE DE "RÈGIM XOCOLATER"

Els diumenges són perillosos per a seguir un règim per a perdre pes. Sempre hi ha un motiu o un altre per a botar-se'l. Ahir va ser sant Eliseu, el sant del meu cunyat. Hui, hem dinat al xalet dels meus sogres, a Alberic. La meua sogra ha fet uns macarrons rossejats amb formatge al forn per a llepar-se'n els dits. A l'hora de les postres i quan ja ens havíem menjat una bona tallada de meló d'Alger, Eliseo ens ha sorprés amb un pastís fet per ell: una "Sacher Torte" o pastís "Sacher". Ell és orfebre, però ara li ha pegat per fer dolços en el seu temps lliure. Sembla que el món dels blocs de cuina li agrada. Ens ha explicat que la recepta l'ha treta d'un bloc on, en un vídeo, s'explica pas a pas el procés de realització del pastís. Li ha eixit boníssim. Esponjós, amb la melmelada d'albercoc justa i la cobertura de xocolate deliciosa. Tot i que té un munt de calories, me n'he menjat un bon tall. I és que no sé dir que no a un bon dolç. Més encara si és de xocolate i és tan abellidor, com era el cas.

7 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

Felicitats a l'Eliseo tant pel seu sant com per les mans que té alhora de fer pastíssos! Ostres Francesc, quanta raó tens, els diumenges són els pitjors dies per fer bondat amb el menjar!
Ah! un petó a la teua sogra, ja que aquests macarrons rossejats han d'estar de fàbula! Per cert, volem la recepta d'aquests macarrons!

xisco ha dit...

pastisser... orfebre... jo no veig sa diferència, tots som des mateix gremi, jajaaja, fa bona cara, no sóc molt de sa xocolata, però me'n fotria una bona tallada.

Gemma ha dit...

Ja li pots dir a l'Eliseo que li ha quedat ESPECTACULAR!
Jo també me n'hauria menjat un bon tall... tens raó que els diumenges és impossible seguir un règim ;)
La Sacher és una tarta que tinc pendent des de fa temps... junt amb uns 5 o 6 clàssics més que no hi ha manera...
Li pots preguntar a quin blog ha llegit la recepta? Moltes gràcies!

Francesc ha dit...

Parella vermella: en el pròxim post us done la recepta dels macarrons rossejats. La meua sogra, encantada. El telèfon funciona d'allò més ràpid. Besets.

Xisco: supose que tens raó. Tant per ser forner com per ser orfebre cal una mica de destresa i, sobretot, voler-ho fer i estimació pel que fas. Salutacions.

Gemma: he parlat amb Eliseo. La manera d'arribar a la recepta és cercant amb google: "hispacocina". Hi entres i, a l'esquerra, hi diu "recetario". Cerques "postres" i a la pàgina 2 hi ha la "tarta Sacher". Pel que fa als vídeos, en són dos del youtube:
http://es.youtube.com/watch?v=-uh5kvUQLYc

http://es.youtube.com/watch?v=hV0as3Of6Uo
Espere que t'aprofitaran. Salutacions

Gemma ha dit...

Moltes gràcies, ara mateix m'ho miro!

josep ha dit...

Francesc,

Espectacular el sacher, aquests regims són els que m'agraden a mi.
Aprofitant la pregunta dels amics "vermells", també pendrem nota dels macarrons rossejats.
Fins un altra!

Francesc ha dit...

Josep: ja veus que he penjat el post amb els macarrons de la meua sogra. Són ben fàcils de fer. Salutacions.