dijous, 26 de juny del 2008

LA NOVA INQUISICIÓ EN FORMA DE CONSELLER D'EDUCACIÓ

Ahir podíem llegir als diaris que alguns instituts havien decidit en claustre que impartirien la nova assignatura d'educació per a la ciutadania (EPC) en valencià o en castellà sense cap restricció i no en anglès. Hui podem llegir la resposta d'eixe gran demòcrata que tenim com a conseller d'educació que és l'ínclit Alejandro Font de Mora: no li tremolarà el pols a l'hora d'expedientar qualsevol professor/a que no faça l'assignatura seguint els principis generals del moviment impartits per la Conselleria d'Educació. Faltaria més! No tenim les competències en eduació? Doncs, com que no ens agrada l'assignatura d'EPC, la farem com ens rote. A la manera que siga el menys lògica possible. Què no hi ha professors que la puguen impartir en anglès? Què els alumnes no tenen la capacitat per expressar-se en anglès com cal i poder seguir aquesta assignatura? I què? Ací mane jo, que per a això sóc conseller d'educació!!!
Ací teniu una imatge d'una sessió d'expedient a una professora que ha gosat dir que farà l'assignatura d'EPC en valencià. Ja sabeu què us espera, rojos separatistes masons del contuberni judeomasònic.
Visca Torquemada! Vull dir, visca Font de Mora!!!
El conseller:
Les mares i els pares:
El professorat:

3 comentaris:

dospoals ha dit...

Saps quin és el problema? doncs que ens estem empassant la merda i no he obert la boca per a res com a professorat. Ja fa uns quants anys que hauríem d'haver engegat unes quantes manifestacions i vagues continuades per a defensar el que són els nostres drets i fer entendre a un superior nostre que no es pot castigar d'aquesta manera uns subordinats que som nosaltres. Ara fa un mes vaig anar a València a una concentració, un mes després es va fer una vaga, tot quan s'acaba el curs. Em sembla que hem perdut al credibilitat en el moment que ens hem quedat als instituts i només ens hem queixat als claustres o a les hores del pati. On són els sindicats per a engegar una vaga general o una manifestació cada quinze dies?

glòria ha dit...

Francesc,
Si no haguès estat via els teus posts tan valents, mai no m'hauria imaginat com estàn les coses al País Valencià.
Aquí dormim a la palla.
No m'allargue més perque m'indigna l'actitud de molts catalans.
Besos!!!

Francesc ha dit...

Josep Vicent: trobe que tens tota la raó. Deu ser que molts/es tenen hipoteques que pagar als bancs i no s'adonen que estem hipotecant el nostre present i el nostre futur de llibertat. :(

Glòria: si visqueres ací, potser entendries moltes més coses de les que calle. Açò és una mena de república bananera on el PP fa el que li rota i ningú no es mobilitza ni en fa res. Si no canvien les coses i ens moguem, encara anirem a pitjor. Aquesta gent ja se la sap tota i no deixaran d'estrényer fins ofegar tota veu discrepant. :(