dissabte, 21 de juny del 2008

CUINAR ÉS SENZILL, SI EN TENS UN BON LLIBRE...

Ja el tinc! Ahir vaig veure l'avís de correus que tenia un paquet de Barcelona i avui mateix, només aixecar-me, me n'he anat a correus a pel llibre i era: "Cuinar és senzill" de la Montserrat Seguí. Encara l'he mirat només per damunt damunt. Però ja n'he vist les fotos i espere mirar-me'l prim durant el cap de setmana. Vistes les lloances (trobe que merescudes) que n'han fet altres amics i amigues blocaires, crec que he fet una bona adquisició.

10 comentaris:

Glòria ha dit...

Francesc,

Doncs ara toca mirar i remirar les receptes i triar-ne una per estrenar-lo. Fins i tot, la podries afegir al MEME. Què et sembla?.

Fins aviat

Delfica ha dit...

ai, aquell formigueig pessigaire del paquetet a correus!!!! Felitats per l'adquisició. I a veure què tal l'aventura gastronòmica d'estiu.
Salutacions Francesc!!!

Cuinagenerosa ha dit...

francesc, has fet una bona adquisició, ara només falta que no es quedi a la bilbioteca i en poc temmps estigui subratllat i tacat, serà un bon senyal.

Francesc ha dit...

GLÒRIA: ja he participat al MEME, però, la veritat, hi ha receptes que són molt temptadores. :)

DÈLFICA: A que sempre fa comboi quan reps l'avís de correus? Jo aquest de Barcelona l'esperava amb candeletes!! ;)

MANEL: Doncs, la veritat és que sóc una mica "maniàtic" en això dels llibres. Sóc incapaç de subratllar-los. Preferesc, si és el cas, fer-me'n una fotocòpia o treballar sobre la pantalla de l'ordinador. Però vaja, supose que aquest llibre el treballaré bé. Les receptes semblen fàcils. Aquesta cuinera, la Montserrat Seguí, era una artista de la cuina. ;)

El cullerot Festuc ha dit...

Que bé Francesc que ja el tinguis, ja veuras com totes les recptes son molt fàcils, i lo millor és que sempren surten!!!
Petunets,
Eva.

enric ha dit...

Has fet una bona compra, t'ho asseguro. És un llibre de cuina fet amb molt de rigor i l'avalen els més de trenta anys que ja duu "circulant" per les bibiloteques de les cases.

Francesc ha dit...

Eva: gràcies pels teus consells. La veritat és que, ara que ja me l'he mirat una mica més prim, m'adone del que dius, que són molt fàcils. Ja veurem. :))

Enric: Doncs mira, si no haguera estat pels blocs i internet, potser no el coneixeria, el llibre. Em fa molta il·lusió trobar-me meravelles com aquest llibre. Per cert, que he tingut la sort que m'hagen enviat la primera edició catalana, de juny del 1984 i en un estat de conservació perfecte. Una "joia" més per a guardar! Salutacions ;)

Gemma ha dit...

Ja veuràs com totes les receptes són molt casolanes i estan molt ben explicades. Totes les que he provat d'aquest libre sempre m'han sortit bé! És un d'aquells llibres de cuina que no passaran mai de moda :)

Anònim ha dit...

hola, em dic marta I FA 10 ANYS QUE TINC AQUEST LLIBRE, JA QUE LA MEVA GERMANA M'EL VA REGALAR QUAN EM VAIG CASAR. HE FET MOLTES RECEPTES, HI HE DE DIR QUE TOTES HAN TINGUT ÉXIT, TENINT EN COMPTE QUE QUAN EM VAIG CASAR NO SAVIA CUINAR.

Francesc ha dit...

Marta: per a mi va ser tota una sorpresa descobrir aquest llibre i les seues receptes. No coneixia la Montserrat Seguí però, tot llegint el seu llibre, pense que devia ser una gran cuinera. Salutacions i gràcies pel teu comentari.