dissabte, 17 de maig del 2008

DIADA DE LA LLENGUA A MALLORCA


Hui celebren la diada de la llengua a Mallorca. El nostre català omplirà places i carrers de Palma per reivindicar-hi la seua presència i la seua importància com a element cohesionador de la societat de les Illes Balears.
Actes com aquests, tot i que puguen semblar simbòlics, esdevenen importantíssims de cara a mostrar a tothom el que som i el que no volem deixar de ser. La nostra llengua i la nostra cultura no són cap "caprici molest d'una colla de desenfeinats". Ans al contrari, són la mostra fefaent que el nostre poble encara és viu i ha de poder viure en català com una llengua normal, no com una llengua "tolerada" per la metròpoli forastera.
El cor del català bategarà avui amb força a Ciutat. Ni que siga mentalment, molts hi serem presents!

4 comentaris:

enric ha dit...

Acabo de llegir que la manifestació ha estat tot un èxit, de la qual cosa me n’alegro molt, tot i que no puc deixar de pensar que és ben trist que hàgim de CONTINUAR reivindicant la total normalització de la nostra pròpia llengua.

glòria ha dit...

Jo també hi seré amb el cor.

Boston1955 ha dit...

Hola Francesc.
En primer lloc, moltes gracies per la teva visita al meu blog.
En segona dir que en moltes coses de les que escrius, cincidim.
Y per últim, perdona les faltes d'ortografica, soc totalment autodidacta. De les que en les escoles ens castigaban quand parlavam catalá.
Fins una altre.

Francesc ha dit...

Enric: Cal continuar sempre. Ens hi juguem el nostre futur. No podem deixar perdre cap llençol més a la bugada.

Glòria: completament d'acord.

Boston1955: No pateixis per les faltes en català. L'important és la voluntat de seguir amb la nostra llengua. M'alegre que coincidim en moltes coses. Salutacions.