dijous, 8 de maig del 2008

LA VERGONYA DE LA MORT A L'ESTACIÓ DE METRO DE VALÈNCIA


Hi ha notícies d'aquelles que et fan ràbia i et quedes bocabadat. Ara resulta que s'ha arxivat el recurs interposat pels familiars per l'accident de metro de València. Hi van morir un munt de persones, sembla que per no haver canviat un aparell de frenada o alguna cosa que hauria aturat el tren i que valia poca cosa més de tres mil euros. Misèria institucional que causa morts. Fa ois veure com s'ha volgut llançar un mur de silenci i d'oblit sobre aquest accident i aquestes morts terribles. Des del Govern Valencià, ni ha tingut la decència el president Camps de reunir-se amb els familiars de les víctimes. Quina falta de sensibilitat i respecte cap al dolor humà! Això no dóna vots, és clar. Menys encara assumir la responsabilitat, si més no moral, de l'errada que ha costat tantes vides i patiments. Des d'ací, tot el meu suport als familiars i amics de les víctimes.

Ací teniu l'enllaç a la notícia:
http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=2848694

4 comentaris:

Delfica ha dit...

Francesc, t'agraeixo moltíssim que hagis penjat l'e-lecta al teu bloc. És tot un privilegi. Gràcies!!
Pel que fa al post de l'accident de metro a València és realment ofensiu i un acte criminal el fet que tantes vides trencades i malferides no trobin resposta ni l'empara de les autoritats i, en definitiva, dels responsables. L'absurditat d'unes morts com aquelles ha de tenir un perquè i, sobre tot, ha de tenir suport i rescabalament.
Salutacions.

Francesc ha dit...

De res. Així m'és més fàcil arribar al teu bloc (i no només a mi). Salutacions

Bruguers ha dit...

Camps, pobret, no ha tingut temps de parlar amb els familiars de l'accident, havia d'anar a prendre raigs UVA no fos cas que perdrés una miqueta d'atractiu.
Salutacions.

Francesc ha dit...

Bruguers: l'actitud de Camps es qualifica per ella mateixa.