diumenge, 14 de setembre del 2008

MAMMA MIA!

Despús-ahir vam anar al cinema, a veure, ni més ni menys que: MAMMA MIA! , de Phyllida Lloyd. No es tracta d'una gran pel·lícula però, si t'agrada ABBA i les cançons, t'ho passes pipa. I a mi m'agrada molt aquest grup i Oreto i jo vam passar una estona d'allò més distreta i divertida.
L'argument va, més o menys, d'això: una xica es casarà en uns dies en una illa grega. Descobreix pel diari de sa mare tres possibles candidats a pare. Com que no sap quin és, els convida tots tres al convit. A partir d'ací, tot un munt de situacions esbojarrades i divertidíssimes. La lletra de les canços d'ABBA expliquen moments ben diversos del film. Meryl Streep està espectacular: canta, balla i interpreta divinament. Té una vis còmica fantàstica. La resta d'actors també ho fan molt bé. Les que fan d'amigues de la Meryl Streep són un cas a banda: és mirar-les i riure. Ho fan beníssim. Els candidats a "pare", bé, hi ha de tot. Pierce Brosnan no té una gran veu però no desafina. Els números musicals estan molt ben fets i les coreografies són molt entretingudes. El vestuari és totalment dels anys setantes i actuals. La recomane vivament als fans d'ABBA i als que no, també. És que és un no parar de riure i distraure's durant tot el temps. Potser no apta per a cinèfils molt experts.

La imatge del post l'he treta de la pàgina oficial de la pel·lícula.




2 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

Ei Francesc, vau ballar molt o què??? com m'hagués agrat veure-us rient i portant el compàs! petons.

Francesc ha dit...

Amics Vermells: ballar ballar, no, perquè no hi havia espai entre els seients de davant i els nostres, però no ens en van faltar les ganes. Ara, riure...tot el que vam poder i més! ;-D)