divendres, 5 de setembre del 2008

EL GOVERN BALEAR SE SUMA A L'INSTITUT RAMON LLULL

Bé, si despús-ahir la senyora Estaràs feia el ridícul amb les seues declaracions més pròpies d'una persona poc lletrada que de tota una senyora instruïda com ella, avui ens trobem amb una bona notícia: l'executiu balear se sumarà a l'Institut Ramon Llull. Així es promociona la cultura catalana arreu del món. De moment hi participen Andorra, Catalunya i les Illes Balears. Ben aviat s'hi afegiran Catalunya Nord i l'Alguer. Endevineu qui hi falta? Es clar! El País Valencià i la Franja d'Aragó. Que quan s'hi sumaran aquests dos darrers territoris? Ni idea. El País Valencià, mentre hi governe qui hi governa, trobe que mai de la vida. Encara que se'ls apareguera la Santíssima Trinitat en ple i els diguera que el valencià és una part del català i que s'hi havien de sumar, ells, cabuts que cabuts, dirien que no. Bé, aquesta notícia és bona però, per al meu gust, no del tot completa. Ací teniu l'enllaç per si la voleu llegir sencera:

http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=2987345


La foto que il·lustra el post l'he treta de:

atenas.cervantes.es/.../Ficha49670_07_1.htm

7 comentaris:

enric ha dit...

Crec, Francesc, i discculpa'm, que adjectivar-los com a "cabuts" no reflecteix a aquests podrits, i dic podrits per no dir-la més grossa.

xisco ha dit...

es que no hi hauríem d'haver sortit mai d'allà. Però tampoc en James Mates hauria d'haver estat president des govern. Però... per sort es desastres des govern mates, els està enfonsant fins al lloc on es mereixen estar. Abraçades per tothom, fins i tot per els que no voldrien que existit s'institut.

Francesc ha dit...

Enric: com sempre, hi tens tota la raó. >:-(

Xisco: això d'en Matas és de pel·lícula tipus "Il Paddrino".

dospoals ha dit...

No en traure'm mai l'entrellat de la cosa: el país és així i només es pot redreçar fent proselitisme des de baix: ai las! molta gent hi ha per a això? Per cert, és una pregunta retòrica

Belen ha dit...

Pobre Pais Valencia....

Francesc ha dit...

Josep Vicent: em de confiar que les coses canviaran, si no, bona nit i tapa't!

Belen: Això mateix...

miquelet ha dit...

És que la llengua i cultures ja les promocionem prou amb el gran premi de Fòrmula 1, als barracons de les nostres escoles o mentre fem cua un any per a que ens facen unes proves mèdiques.

Salut.