dimecres, 23 d’abril del 2008

SANT JORDI: ROSES, LLIBRES I MÉS COSES...

Sant Jordi és una festa especial. Clar, és el dia dels llibres i de les roses. Però per a Oreto i per a mi és molt, molt i molt especial. No diré el perquè. Els de la família i els amics ja ho saben.
Per això, avui, hem fet un extra i ens n'hem anat de restaurant a celebrar-ho. Hem revisitat el restaurant "Riberet", a Bocairent. Fa quasi dos anys que va canviar d'amos i no l'havíem vist renovellat.
Ha estat fantàstic! L'ambient s'ha fet més exquisid i menys "rural". Ens han rebut amb un tast d'oli amb pa de ceba per sucar-hi i encenalls de iuca, moniato i no-se-què molt i molt bo. Seguidament, en unes broquetes, uns embolcalls de pasta bric amb llom...
Després hem triat per sopar i picar: cuixot amb pa de poble, melmelada de figues blanques i tomata. En acabar ens han dut amanida de cuixot d'ànec amb embolcall de fuits secs triturats, amb verduretes, tomates mini i pipes amb vinagre de cítrics.
La veritat és que hauríem pogut acabar, però no. Encara ens faltava el plat principal: fetge de rap arrebossat amb salsa romesco, allioli i bolets boscans amb uns cruixents.
Per a beure: aigua i vi blanc de Torres, un "Viñasol".
Les postres, espectaculars: mousse de xocolata (al 74% de cacau) acompanyada de gelat de canella (tocar el cel, vaja).
Després, cafè i te de tiramisú, tot acompanyat de "piruletes" de xocolate i una teula d'avellanes.
No cal dir que, amb tot això, el nostre règim se n'ha anat en orris... Haurem de fer una bondassa fins el dilluns. Però, què carai! De vegades paga la pena fer aquestes destrosses dietètiques. I, a més, Oreto estava tan guapa!
Perquè saliveu una mica, us deixe una foto de les postres (nyam!).

5 comentaris:

Gemma ha dit...

Felicitats per haver passat un Sant Jordi tan bonic. Estic d'acord que és una festa especial i s'ha de celebrar bé! I saltar-se el règim en un dia tan especial... molt ben fet, un dia és un dia!
Estic salivant només de mirar la foto de les postres. Quina bona pinta!

Teresa ha dit...

Ei, xiquets,és cert: Felicitaaaaaaaaaaaats!:-)

Fa un momentet que hi he arriba de la Fira del llibre dels Vivers i ja he començat a llegir el llibre de Risto Mejide que m'hi he pillat ("El pensamiento negativo. Acierta mal y pensarás") i ja m'hi he enganxat, jajaja.

A que no sabíeu que, abanda del paper que fa a O.T, és profe d'universitat? I a més parla en català (tot i que el llibre l'ha escrit en castellà...). I és profe d'un curs d'estos de postgrau a la Pompeu Fabra. Oretoooooooo, fes-lo, que és de comunicació i tot això! :-)

Besets

Oreto Doménech ha dit...

Mareeeeeeeeeeee!
Si el Risto té tota la pinta de profe d'universitat. Ara, que no sé si seria capaç jo de superar les seues crítiques "constructives".
Segur que té un boli només per posar zeros, jeej, je, je. Beseeeeeeeets.

Anònim ha dit...

Hola bombons,
Com estau? vàreu aconseguir fer prou exercici nocturn per reduir el nombre ingent de calories engolides el dia del vostre aniversari?
No dubt que la resposta és sí.
Una besada des de l'altre costat de la mar.

Bruguers ha dit...

T'he trobat "clicant" Lluís Llach i no puc deixar de dir que el meu sogre era de Bocairent i al mantenir casa hi venim un cop l'any. El Rest. Riberet és genial tan pel que fa a la qualitat com a la presentació (jo també faig fotos dels plats)
Salutacions des de la Catalunya-catalana (o no)