dimecres, 30 d’abril del 2008

CARME MIQUEL, LA NOSTRA TRADICIÓ EN FORMA DE NOVEL·LA


Aquest matí ha estat especial. Rebíem a l'institut la Carme Miquel. Els alumnes de 1r de batx n'havien llegit el llibre "La mel i la fel" i havien preparat preguntes per a fer-li'n. Ha estat preciós. La Carme és una dona encantadora, se li nota que ha estat mestra perquè s'ha posat l'alumnat a la butxaca. La veritat és que estaven molt emocionats. Li han regalat un ram de flors i una mena de llibre amb escrits d'elles sobre el que els havia semblat el seu llibre. Ella els ha signat llibres i els ha regalat les paraules, els records i els seus somriures. Ha fet molt bonic veure xics i xiques d'Elda, que no parlen habitualment en català, fer-ho bé, contents i emocionats. Coses com aquestes, ens reconcilien amb la nostra professió. La Carme els ha causat un gran impacte. Segur que molts ho recordaran durant temps i temps

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Francesc!
Acabe de descobrir el teu blog, mentre buscava a la xarxa alguna fotografia de Carme Miquel.Em resulta molt interessant. Jo també sóc professora de valencià, concretament a Ontinyent. Enguany també ens va visitar Carme, per a comentar amb alumnes de 3r d'ESO el seu llibre MURMURIS I CRITS. També va estar molt bé.
Anna.

Francesc ha dit...

Anna: gràcies pel teu comentari. La veritat és que la Carme Miquel sap molt bé captivar l'alumnat amb la seua bonhomia. Salutacions.