dimecres, 30 de juliol del 2008

I'M A DONKEY... OF COURSE! O "QUI RENTA EL CAP A UN ASE PERD EL TEMPS I EL SABÓ"

Torna-li la trompa al xic! La Conselleria d'Educació, volta i tomba a la mateixa: EPC en anglés! Que el TSJCV els diu que això de l'anglés potser no s'ajusta a dret, doncs no passa res. Ells continuen dient que s'impartirà en anglés, tot i que els xiquets podran examinar-se en anglés, en valencià o en castellà.
En fi, que segueixen en peu de guerra. Estan en contra de l'EPC i o demostren amb els fets i amb les paraules. Sembla que estiguen en contra de tot allò que supose pensar per un mateix i no veure la realitat segons la finestra immaculada i totalment neutra i innòcua de Canal 9 o Punt2.
Volen gent que no pense, que no raone per ella mateixa. Han actualitzat el
"panem et circenses" dels romans a "Copa Amèrica i Fòrmula 1". Volen un poble imbècil que es deixe dur per totes les manipulacions i tergiversacions que els puguen encolomar. Eixa és la por que tenen: la llibertat de pensament, la llibertat d'elegir. Visca la llibetat, doncs!!!
Nota: el de la foto és un ase innocent. No és cap foto de cap conseller d'educació de cap Generalitat. Que hi quede clar!

Ací teniu uns enllaços a les notícies:

http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=2951053

http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=2949946

6 comentaris:

miquelet ha dit...

Tenen una obsessió impressionant per anar en contra de tot allò que facen altres partits polítics. Si el PSOE diguera que als menjadors escolars s'hauria de menjar més ceba, la Conselleria ho cuinaria tot amb alls. Quan es dedicaran a fer política d'adults?

Salut.

Francesc ha dit...

Miquelet: tens raó. Política d'adults? No els interessa.

dospoals ha dit...

Efectivamnet, volen una societat de ramat. ¿Que no ens n'adonem d'aquest fet a les classes quan volem fer que els nostres alumnes pensen i s'esforcen perquè pensen?. Al remat, som nosaltres, el cos de docents els que paguem el beure, que som una colla de funcionariots que només ens preocupem per les nostres vacances. Però compte, que això ha estat així des de fa segles...

dospoals ha dit...

Per què et faces un bon riure (açò recorda el lema de La Cabota apadrina un xiquet valencià)

http://www.antena3noticias.com/PortalA3N/visormultimedia.do?idGaleriaVideos=2030272&idGaleriaFotos=&mostrar=videos&selec=0&id_contpag=104

glòria ha dit...

Llegit el teu post sempre ocurrent i audaç, només em queda dir-te: Bravo Francesc!
Ah! I cantem allò de "No serem moguts"
Un petó.

Francesc ha dit...

Josep Vicent: malauradament, aquesta és pràcticament l'única imatge que la societat té de nosaltres. Mals temps per a la raó. Si Kant alçara el cap! <:(

Glòria: tant de bo!