dissabte, 5 de juliol del 2008

DE COMPRES PER L'ESTRANGER


Hui hem anat de compres a l'estranger, però prop. Hem anat a l'Ikea de Múrcia per comprar-hi una sèries de mobles destinats a l'andana de casa nostra, a Beneixama. Concretament, a la banda dels antics graners. Tot i que teníem les peces que volíem mirades, mesurades i tota la pesca, encara hem carregat amb elements de mobiliari que no ens esperàvem. Ens han acompanyat els meus sogres i el meu cunyat. I tanta de sort! Allò era un formiguer de gent... Quantes voltes i voltetes hi has de fer per tal de trobar el que ja preveies. Hi havia molts catalanoparlants gastant-s'hi diners. Amb la crisi, diuen que només el moble barat funciona. Tanmateix, està bé per la gran varietat de coses que pots trobar-hi. Finalment, ens hi hem aclarit. Són mobles barats i funcionals. No sabem quant ens durarant, però. Ara quan vinguen a casa i ens els munten segur que el terrat tindrà tot un altre aspecte. Ara com ara, sembla una cova de lladres. No s'hi pot entrar ni a bots i, menys encara, rebre-hi ningú.
Diuen que volen muntar-ne un a València. Ja veurem, perquè porten anys anunciant-ho i sembla que no ho tenen clar del tot.

6 comentaris:

Teresa ha dit...

Ei, Francesc! No, malauradament el meu pc no ha resuscitat, continua posant-se en marxa quan li dóna la gana, però tracte d'aprofitar els moments que em dóna per fer alguna cosa. Buff.

Per ací, tot continua progressant adequadament.

Saluda la meua filla i besets als dos.

Muuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaks

Francesc ha dit...

Teresa: besades dels dos per a tu. Has pensat a fer-li algun exorcisme al teu ordinador? Sembla que el tingues reposseït...;D
Muuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaks!!!!!

glòria ha dit...

Aquí també en tenim un d'IKEA. Quan es va inaugurar varen venir alts directius de la casa mare que tenen a Suècia. El personal, molt encertadament, portava sammarretes de cotó que deien:
NO ENS FEM EL SUEC
US ENTENEM!
Estic d'acord amb vosaltres en que fan uns mobles molt funcionals i de dissenys bonics...i venen un salmó!

Francesc ha dit...

Glòria: com que érem a Espanya, allà ens van atendre amb el seu estranger personal. ;D

Sara Maria ha dit...

El que té de bo Ikea són els gatxets, per penjar la planxa, per penjar els tubs de l'aspirador, per guardar les tapes de les olles... Moltes coses funcionals que et solucionen més d'un enrenou.

Francesc ha dit...

Sara Maria: Ui, a l'Ikea t'hi pots tornar carabassa de tanta coseta que hi ha per a la cuina o qualsevol cosa de la llar. Vaig haver de resistir temptacions diverses de comprar estris per a la cuina que eren d'allò més simpàtics. A la pròxima. ;)