dimarts, 28 d’abril del 2009

VAGA A L'ENSENYAMENT VALENCIÀ: PROU DE BURLESQUES. FONT DE MORA DIMISSIÓ!!!!

Avui faig vaga. No sé si serà efectiu, ni si en faran cas, però ja n'hi ha prou. Estic fart de la política educativa del PP valencià i del seu conseller Font de Mora. Si voleu saber-ne les raons, només heu de punxar ací.

10 comentaris:

maia ha dit...

Estic amb tu.
Els del PP sont una colla d'impresentables que utilitzant la politica unicament per ompir-se les butxaques, oblidant-se que la seva feina es estar al servei del pais i la societat.

josep ha dit...

Estem amb vosaltres. És una autèntica vergonya la política lingüistica al País Valencià, i molt especialment dels polítics del PP.

No tot són postres ha dit...

Ànim! a veure si la vaga serveix perquè s'obrin "alguns ulls" que estan una mica tancats i cada vegada hi hagi més gent contra la política lingüística i educativa que el PP us imposa.
Estem amb vosaltres.
PTNTS
Dolça

Francesc ha dit...

Estimats Maia, Josep i Dolça: el senyor "conseller" ha dit això (vegeu-ne l'enllaç):

http://www.levante-emv.com/secciones/noticia.jsp?pRef=2009042900_19_583766__Portada-de-Valencia-Font-Mora-tacha-huelga-manifestacion-estrategia-politica

Vosaltres mateixos. En fi, com a mínim, alguns li hem dit que no combreguem amb la seua manipulació i desfeta constants de la nostra comunitat educativa. Era una qüestió de dignitat personal (diners a banda). Salutacions i no us en feu massa mala sang. Aquest personatge no s'ho mereix.

Miquel Boronat Cogollos ha dit...

Hola, Francesc:

Entra ací i voràs una imatge sobre com fer un enllaç en els comentaris del Blogger.

Teresa ha dit...

Blackberry's Fontaine, go out!

Marta ha dit...

No us ha d'estranyar que us posin tantes trabes als ensenyants penseu que vosaltres heu de forjar la generació que els ha de substituir i que ells s'entesten en que sigui un retrat seu i que vosaltres voleu que sigui una generació coherent, participativa i compromesa. Feu una gran tasca per això us tenen tanta mania!

Francesc ha dit...

Teresa: això mateix.

Martarieradevallink: és una guerra llarga, penosa i fastigosa. Però ens hi juguem el futur. Gràcies pel teu suport.

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Francesc; Es penós com el PP, sempre vol imposar les seves obligacions d'aquesta manera. Espero que aquesta vaga, serveixi al menys per saber que esteu aquí, lluitant per les noves generacions.

Si tens un moment, o com és diu; una pausa, passat un moment pel meu blog, desitjo que ho aceptis.

Francesc ha dit...

Josepb: l'única opció que tenim és la resistència. Això o desaparèixer com a poble. Salutacions