diumenge, 21 de desembre del 2008

L'ESTIMACIÓ DE MALLORCA ARRIBA PER CORREU


De vegades, quan menys t'ho esperes, t'arriben a casa bons desitjos i amistat en forma de dolços que fan una mengera de por. Això és el que ens va passar a Oreto i a mi quan vam arribar ahir de València. Havia arribat un paquet gros de correu que contenia, meravella de meravelles:
- Torró de cobertura de llet amb ametlles.
- Torró de cobertura blanca amb ametlles.
- Torró fluix (de Xixona).
- Torró de cruu amb codonyat.
- Torró de llet amb praliné d'avellana.
No cal dir que, en veure totes aquestes llepolies tan bones, fetes a l'obrador de Xisco de Capdellà a l'Oreto, a Milú i mi ens van entrar unes ganes boges de ballar un bolero mallorquí. Com que ja eren hores tardanes i no era cosa de destorbar el veïnat, vam fer bondat. Ara, ens hem promés que no els tastarem fins a la Nit de Nadal.
Xisco, ets un 10!!! T'ho agraïm ben sincerament. Amb aquestes coses que fas, estem segurs que fas molt feliços a tota la gent del teu poble. GRÀCIES!!!!!



7 comentaris:

Belen ha dit...

Quina sort teniu Francesc!! Quines llepoleries mes bones eh...Li podries preguntar al Xisco si ell te la recepta de ses panades de carn i pessols que es fan ses illes per pascua. Vaig botja per trovarles. Mai he menjat una cosa tan bona!

xisco ha dit...

Gràcies per es post i per sa nadala, i si me voleu demanar com se fan ses panades, li podeu dir a na belen que en es meu blog hi ha sa recepta de sa padrina, però que això és una cosa que a cada casa fan sa seva recepta! ei!!! me'n vaig a jeure que venc des mcdonals i me n'he fet un fart... i ara ho pairé dormint! salut i bon jeure! bona gent.

Francesc ha dit...

Estimada Belén ací tens l'adreça directa del bloc de Xisco que et duu a les millors panades de Capdellà i part de Mallorca:

http://es-colmado.blogspot.com/2008/03/pasta-300-gr-de-sam-200-gr-doli-200-gr.html

Només has de copiar-la i posar-la al teu cercador i ja està. Ara, et recomane que es passeges per totes les receptes de Xisco. Són una passada de bones.

Xisco: Hola! Estic content que t'haja agradat el post. Besades de part d'Oreto i meua. ;D

Belen ha dit...

Hola i moltes gracies als dos ....m'en vaig ara mateix a veure al Xisco a ses illes (de les que tinc molts bons records...) i a veure si tambe trove la recepta del tombet....ens veia a can Xisco

Francesc ha dit...

Belén: ja em diràs si t'ixen bones. ;D

La cuina vermella ha dit...

Ei, quin regalàs que us ha fet lo Xisquet!! i és que aquest noi val un imperio!
Besades loques!

Francesc ha dit...

Amics vermells: el Xisco ja ho té això, de ser molt i molt generós. Tot i que no el conec personalment, només de llegir-lo ja es nota. Bé, quasi tota la gent que conec de Mallorca són molt i molt bona gent. Salutacions i bones festes!!! ;D