Una manera senzilla de fer una amanida diferent, però no per això menys saborosa. Poc calòrica i ben mengívola.
AMANIDA D'ENDÍVIES AMB VINAGRETA DE LLIMÓ I ANOUS
3 endívies
4 cullerades d'oli d'oliva de Beneixama
2 cullerades de suc de llimó (=llimona)
8 anous pelades
1 polsim de sal
PREPARACIÓ:
Rentem les endívies i les disposem en forma d'estrela al plat.
Escorreguem el llimó i en colem el suc.En un got posem dues cullerades de suc de llimó i el polsimet de sal. Batem enèrgicament amb l'ajuda d'una cullera perquè s'hi dissolga la sal. Ara li anem afegint l'oli i continuem batent fins que lligue.
Posem les anous en un morter i les piquem ben menudes. Hi afegim la vinagreta anterior i tornem a mesclar, amb el picamà, perquè s'hi barrege bé.
6 comentaris:
De sempre m'ha agradat la llima a les amanides. Aquesta, amb el toc àcid i l'amarg, deu estar molt bona. Gràcies!
Una abraçada
M'encanta: un plat senzill, lleuger, sa i boníssim!
Les endívies i les nous són una combinació clàssica que m'encanta. Només li falta el toc del rocafort ;)
Francesc; Una amanida senzilla i plena de gust.
Que vagi de gust Franesc¡¡ :-D
Les endívies així amanides estan delicioses, nosaltres les fem molts cops però amb una barreja de fruits secs, es que soc al•lèrgica a les nous
Una abraçada
Queti: trobe que la llima suavitza molt la vinagreta. A cada vegada m'agrada més. Besades
Albota: era molt lleuger, sí. ;D
Gemma: segur que amb el Rocafort seria molt més bo, però se'ns dispararia el recompte calòric. Besades
JosepB: moltes gràcies, amic!!! ;D
Fem un mos: quina llàstima això de l'al·lèrgia. Conec unes quantes persones que en són al·lèrgiques. Això és una guitza. Ara, el canvi per altres fruits secs és una bona solució. Salutacions
Publica un comentari a l'entrada