Aquesta recepta me la va ensenyar la meua sogra. No recorde si abans n'havia menjat així. Com que sóc tan despistat, no ho descarte. El cas és que, quan la vaig tastar, em va agradar moltíssim i és, a més, facilíssima.
ROVELLONS AMB ALLS TENDRES
INGREDIENTS:
1/2 kg de rovellons (=esclata-sangs =pebrassos =pinetells)
1/2 kg de rovellons (=esclata-sangs =pebrassos =pinetells)
3 manolls d'alls tendres
2 cullerades d'oli d'oliva de Beneixama
Sal
PREPARACIÓ:
Començarem per fer ben nets els rovellons amb un drapet humit fins que els hàgem llevat tota la terreta i altres brutors que hi puguen tindre. Els fem a trossets mitjans i els reservem.
Agafem els manolls d'alls tendres i els pelem i els tallem a trossos de tres o quatre dits de llarg. Els rentem i els reservem.
En una paella gran, hi aboquem la primera de les cullerades d'oli i hi sofregim els alls tendres sense que se'ns cremen. En estar, els en traiem.
En la mateixa paella, hi aboquem la segona cullerada d'oli d'oliva i hi fregim els rovellons. Primer, a foc fort i, després, a foc lent. Els salem i continuem sofregint-los amb la paella tapada.
Quan ja quasi estiguen bons, els hi afegim els alls que havíem reservat abans i continuem sofregint-ho tot plegat sense deixar de remenar fins que els sabors d'ambdós ingredients s'integren. I ja està tot fet!! Només cal servir-los a taula i menjar-nos-els.
És una recepta molt i molt bona de fer i molt gustosa.
7 comentaris:
Una bona recepta per començar el novembre!! Boníssim, la combinació ho ha de ser! Petons
Doncs segur que estan boníssims, els alls tendres amb els rovellons. I mira que n'és de senzill. De vegades, els sabors millors són els més simples. Petons.
Amb alls tendres ha de quedar molt fi.
Una recepta senzillament deliciosa!
Quina manera més original de fer els rovellons!. Han d'estar boníssims.
Ho provaré!.
Ufffff, quin pecat!!! Potser no en tindria prou amb un platet eh?
Jo en vull!!!!!!!
Aquesta és de les meves, facileta i boníssima!
PTNTS
Dolça
Moltes gràcies pels vostres comentaris tan encoratjadors :D
Publica un comentari a l'entrada