dijous, 17 de febrer del 2011

SENSE SENYAL


SENSE SENYAL

TV3 ja no es pot veure enlloc del País Valencià des d’aquest dijous, 17 de febrer de 2011, a dos quarts de deu del vespre, després de 26 anys d'emissió.



La llibertat d'informació, la llibertat pura i nua, i l'espai de comunicació en llengua catalana reben, d’aquesta manera, un colp immens.

Durant vint-i-quatre hores aquest blog estarà tancat com a mostra de repulsa per la pèrdua d'una finestra de comunicació i perquè siguem ben conscients que és una derrota de tot el país, una derrota que ens afecta a tots, onsevulla que residim.

9 comentaris:

Unknown ha dit...

ostres... em quedo sense paraules... reconec que a vegades em desanimo i em sembla que la defensa del català és una batalla perduda i que no ens porta enlloc... :(
Ja sé que he de rectificar de seguida i animar-me i dir a tothom que podrem amb tot, però hi ha moments en què tants de pals a les rodes aconsegueixen encallar-nos...

Assur ha dit...

QUANTA, QUANTA, PERÒ QUANTA RÀBIA!!!

La cuina de l'Eri ha dit...

M'afegeixo una mica a les paraules de "mandarina". és desesperant, simplement! una abraçada ben forta.

Gemma ha dit...

Avui és un dia molt molt molt molt molt trist :((((((((((((((((((

xisca ha dit...

Sembla que tot estigui en contra darrerament!!!! ens causa a tots una sensació de desànim. Noltros a les Illes també no esteim massa animats i podríem dir que ja li veim les orelles al llop amb aquest PP Bauzaístic que s'esta acostant i que sembla que obtindran molts bons resultats , la veritat és que avui en dia en gestos com aquest i el que possiblement passarà a les Illes sembla que la batalla està perduda. Trepitgen fort aquests!!!! però el que també si sé és que els que estimam aquesta terra i aquesta llengüa lluitarem fins el darrer alè, al manco no els hi posarem tant fàcil. Endavant les atxes!!!!

TecnoXock ha dit...

Indignant!!!

Roger ha dit...

No només es trist per aquest fet, que es deixe d'emetre TV3 al País Valencià, sinó que també, en la Universitat de València es va rebutjar una proposta per fomentar gradualment fins el curs 2015-2016 un 50% l'ús del valencià a les classes i l'administració i que, a més, pretenia que tots els materials estiguen en valencià per als alumnes d'aquesta línia.

En fi, dues galtades més per a la nostra llengua i cultura...

Pepin ha dit...

Be, penso que no calen masses comentaris més. Com pot ser que tingueu aquests dirigents al Pais Valecià? Quina gentussa?
Per tot això només hi hauna solució.
INDEPENDÊNCIA.
Salut,
Pepin

Francesc ha dit...

Mandarina, Assur, La cuina de l'Eri, Gemma, Xisca, Enric Tur i Ferrer, Roger i Pepin: permeteu-me que us conteste a tots/es en conjunt. El que ha passat amb la TV3 al País Valencià és una mostra més de l'etnocidi cultural i lingüístic que patim els valencians des de fa dècades (segles, diria jo). Les nostres autoritats fan tots els possibles per despersonalitzar-nos com a poble. Volen diluir la nostra identitat dins de l'Espanya eterna i carpetovetònica. Tenen la visió acomplexada del colonitzat content de ser-ho. Fa segles que han renunciat a la seua valencianitat i ara volen esborrar la mostra que els fa recordar la seua traïció a la nostra terra, la nostra llengua i les nostres arrels. No s'aturaran. Malauradament, no tinc massa esperances que el nostre poble desperte del son letàrgic en què s'hi troba. Ja s'encarreguen diàriament d'enverinar les nostres relacions internes i amb la resta de territoris catalanoparlants. En fi, això és el que hi ha. Jo no em done per vençut. Seguiré defensant la meua terra, la meua llengua i les meues arrels que també són les vostres. Gràcies pel vostre suport, tan necessari en aquests moments.
P.S. Ací, a València, el PP i el PSOE són iguals. El seu programa és el mateix: Espanya.