dimecres, 23 de gener del 2008

VOTAR O NO VOTAR?


D'ací a quatre dies, com qui diu, ens tocarà votar a les eleccions d'Espanya. I, la veritat, no tinc gens clar que valga la pena votar ningú. No he sabut veure encara cap partit que em faça el pes. Després del desgavell de Compromís i la poca calor que trobe amb ERPV quant a afers tan importants com TV3... Ja veurem què passa. Ara circula el de sempre: el vot de la por. Vota aquests perquè aquells no entren que són pitjors, encara que hages de votar tapant-te el nas. Doncs, no. No he votat mai tapant-me el nas. Si guanyen els uns o els altres, quedarem igual... I aquell qui perda, que s'espavile per a les altres, si n'hi ha.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo també pensava com tu, de no anar a votar i passar del tema, pensava... aquests politics i el seu "sistema" ho estàn fent tot merda, son, com un cancer que va podrint la societat poc a poc.
No voldria pareixer amb aquesta reflexió a ningún "antisistema", per que, no puc ser-ho, perteneixent i participant de ell. Però si vull dir, que la seua manera de fer, no es la millor manera, ni molt menys.
Aixi es que, vaig a votar en BLANC.

Teresa ha dit...

Són tots iguals. Només volen diners i la resta els importa una merda.

Jo passe de tots! :-)