Per Nadal sempre hi ha l'oportunitat de menjar coses que habitualment no prepares. I tanta de sort!! Si no fóra així, Deu sap com estaríem de "preciosos"!! Aquesta recepta és deliciosa si vos agraden els formatges amb una mica de sabor com el camembert. De versions de la mateixa n'hi ha un munt per al xarxa. Jo en vaig fer la meua tot basant-me en la que vaig trobar ací.
SORPRESA DE CAMEMBERT
INGREDIENTS:
1 formatge "camembert"
1 placa de pasta fullosa
Melmelada de maduixa (o de taronja, la que tinguem)
1 ou
PREPARACIÓ:
Encenem el forn a 200º C a dalt, a baix i amb l'aire.
Estenem la placa de pasta fullosa. Amb l'ajuda de la capseta en què ve el formatge hi marquem un cercle. El pintem amb la melmelada. Posem damunt el formatge sencer. Tornem a pintar-lo amb la melmelada.
Fem uns talls a la pasta fullosa i cobrim completament el formatge. El pintem amb l'ou batut i l'enfornem a la part més baixa del forn per tal que la pasta fullosa es faça cruixent també per sota. L'hi courem fins que vejam que està ben daurat i cruixentet. Llavors, l'en traiem i el servim passat una estona per tal de no cremar-nos però calentet.
Convé que no sobre perquè no està tan bo quan està fred del tot.
8 comentaris:
A casa el fem molt sovint escalfat al forn i menjat amb pa, per fet amb aquest embolcall i la melmelada deu d’estar molt més bo.
Queda anotat per la propera vegada
Una abraçada
Sense la pasta de full no l'he provat de fer mai... ha d'estar encara més bo!!
M'ha agradat molt el que dius que per sort, perquè sinó estariem preciosos jeje, quanta raó! Aquesta sorpresa de camembert, crec que la faré encara que no sigui Nadal :)
Petons
I si la faig fora de festes de Nadal em posaré preciosa???? heheh
M'encanta el camembert fet així, i la melmelada que m'hi agrada més és la de taronja.
PTNTS
Dolça
Doncs, tot i que no sigui Nadal ,és ina bona idea per un sopar informal amb amics. Bona setmana.
Ostres, que bo!!!!! No ho havia vist fer mai!!!
Petons!!!!
Olga
uau, una sorpresa deliciosa! I una bomba de calories... fàcil, i segur que molt sorprenent.
Com enganxa aquesta recepta i sempre fa possar cara de sorpressa als comensals
Muas
Publica un comentari a l'entrada