Encara aprofitant receptes de les preparades el Nadal passat, us presente dos entrants, un de molt clàssic i un altre de més innovador, o no tant. Tots dos, però, són molt i molt senzillets de fer, i són bons.
ENTRANTS DE TORRADETES DE FOIE I CASSOLETES DE BONÍTOL
INGREDIENTS:
Foie
Torradetes quadrades
Cassoletes de pasta brisa
Maonesa Hellmann's
Bonítol del nord en oli "Karpin" (o d'una marca que ens agrade)
Succedani de caviar vermell
PREPARACIÓ:
Agafem les torradetes i les untem amb codonyat. Tallem el foie a rodanxes d'un centímetre de gruix i, després, a daus. Col·loquem un dau al damunt de cada torradeta. En estar totes les torradetes, les podem servir tal qual o les podem passar un minut o dos pel grill del forn. En ambdós casos està boníssim.
Ara preparem el de bonítol. Traiem els pebrots del piquillo del pot, els fem ben escorreguts. Els obrim per la meitat i en tallem uns redolinets amb un ganivet una mica més gran que la cassoleta. Aquest redolinet el col·loquem sobre la cassoleta. Ara hi posem una culleradeta de maonesa. Tallem el bonítol a llesques i aquestes a dauets d'un centímetre o centímetre i mig de costat. En col·loquem un sobre cada cassoleta. Per a acabar-la, hi posem un muntonet de succedani de caviar vermell per damunt i ja està.
Els dos entrants són ben senzillets i contrasten els sabors. Convé no fer-ne massa (un o dos per persona) perquè són molt alimentosos.
4 comentaris:
El problema és que menjant-ne un o dos segur que no en tens prou, perquè tenen pinta d'estar boníssims. Bon cap de setmana.
Cassiques o innovadores, és igual, molt bones les dues!!
PTNTS
Dolça
M'encanten les dues propostes! Fàcils de fer i delicioses, de ben segur!
Anna
Gràcies a tots/es pels vostres comentaris i disculpeu-me per no poder-vos respondre adequadamant.
Publica un comentari a l'entrada