dimarts, 8 de gener de 2013

SALMÓ AMB POMA

El salmó és un peix que m'agrada molt i per això en solc menjar sempre que puc. Aquesta recepta que propose ara la vam fer temps enrere. És molt senzilla i va eixir molt bona.

SALMÓ AMB POMA

INGREDIENTS:
2 talls de salmó
1 poma
120 ml de suc de poma
1 ceba mitjana
1 cullerada d'oli de Beneixama
Sal

PREPARACIÓ:
Tallem la ceba a rodanxes. En una paella antiadherent hi aboquem la cullerada d'oli de Beneixama. Hi posem la ceba i una mica de sal i l'anem sofregint fins que agafe un to ben daurat i sense cremar-se.
Ratllem la poma amb el rall i l'aboquem a la paella i continuem sofregint fins que la poma quede blana i confitada.
Ara hi posem damunt els dos talls de salmó i li aboquem el suc de poma. Continuem coent tot plegat durant uns cinc minuts (depén del gruix de les tallades del salmó i del punt de cuita que ens agrade).
En estar, emplatem tot col·locant una mica de ceba en el tros de salmó i una altra micona a la vora. I ja està. Senzill i gustós.
A la segona vegada que la vam preparar hi vam usar mistela en comptes de suc de poma i també va resultar molt bona.

5 comentaris:

Red Rose ha dit...

Mira que me gusta el salmón, de echo días atrás antes de Navidad bajo el precio y compre una pieza grande que corte en piezas y congelé.
Voy ha probar esta receta tuya, que me parece deliciosa y original.
Un saludo y feliz año.

starbase ha dit...

Mai he tastat el salmó amb poma, i certament ha de ser una gran combinació :)

Gemma ha dit...

Trobo que al salmó li van molt bé les guarnicions una mica dolces... m'apunto la idea, que la poma ens agrada molt!

bojosperlacuina ha dit...

Quina combinació més ben pensada!

Francesc ha dit...

Primer de res: demane disculpes pel retard en respondre als vostres comentaris tan amables.

Red Rose i Starbase: el salmó és un peix que m'encanta i aquesta recepta li dóna un toc especial. Salutacions

Gemma: és la primera vegada que el taste així i a mi em va agradar molt. Salutacions

Bojos per la cuina: el mèrit és d'una companya de feina que me'n va passar la recepta. Salutacions.