dissabte, 25 de desembre del 2010

CASSOLETES DE FORMATGE DE CABRA I SALSA PESTO

Com cada any, quan arriba Nadal, el sopar de la Nit de Nadal esdevé un moment especial de compartir taula amb la família. No cal dir que intentem menjar coses una mica diferents. És una nit (unes festes, més aviat) en què no es pot estar a règim, o costa molt seguir-lo. Ahir, entre d'altres entrants que vaig preparar, hi havia aquestes cassoletes. La recepta de la salsa pesto és d'un dels blogs de cuina més fantàstics que conec: La Cuina Vermella. I la veritat és que és tan senzilla de preparar i té un resultat tan saborós que, malgrat que també n'hi ha a la venda, paga la pena fer-la a casa.

CASSOLETES DE FORMATGE DE CABRA I SALSA PESTO


INGREDIENTS:
Cassoletes preparades (de compra o fetes a casa)
Formatge de cabra de rotlle
Salsa Pesto de la Cuina Vermella

PREPARACIÓ:
Seguint les magnífiques explicacions i els ingredients que us he enllaçat abans, la preparació és ben senzilla. Amb una cullera, de les de cafè, omplim les cassoletes (les meues eren de compra, que conste!!) amb la salsa pesto. Tallem una rodanxa de formatge de cabra de mig dit de gruix. La partim en quatre parts i en posem una a cada cassoleta. I ja està.
Com que té un sabor potent, pot emmascarar els sabors d'altres entrants.

4 comentaris:

josep ha dit...

Un look sensacional, i el gust mel puc imaginar!!!!!.
Una abraçada ben forta.

xisco ha dit...

m'encanta la idea!!! crec que el sopar de cap d'any, colliré una idea teva, una d'un altre... i així aniré preparant un menú meravellós i no gaire car, per què veig que la gent fa coses curres, bones i a bon preu!!

La cuina de l'Eri ha dit...

Un tast molt bo. M’encanta la salsa pesto i el formatge de cabra, o sigui que la combinació té l’èxit garantit. Gràcies i Bones Festes i Feliç 2011

Francesc ha dit...

Josep: era d'un gust molt potent, sí!!

Xisco: Ai Xisquet, l'economia no està per a grans despeses!!! Però això desperta la imaginació, no trobes? ;D

La cuina d'Eri: Gràcies pel teu comentari. Ara em passe pel teu blog. ;D