divendres, 8 de gener del 2010

TORNA A NEVAR A BENEIXAMA!!!!

Avui ha tornat a nevar a Beneixama. Quan aquest matí hem volgut anar a treballar, les carreteres eren plenes de gel i no hem pogut passar de la Canyada. Tot era blanc: els carrers, les cases, les teulades, els arbres, les plantes...Sota aquest aspecte tan preciós, s'amaga el perill: el gel de què suara us parlava. Camins i carreteres intransitables pel risc de patinar sobre la seua superfície glaçada.
Què hem fet, doncs? Casa. Tendur, calentoretes i tranquil·litat. Hem encés l'estufa de llenya de l'andana, hem gaudit de les flames del foc... i per la nit el millor: figatells i llonganisses de ca Nàcher, torrats a poc a poc. Boníssims!!! Amb el pa del forn de vora casa també torradet. Pecatòrum!!! Ja sé que no és de règim, però, què hi farem? Hi ha sabors i olors de Beneixama que m'acompanyen des de la infantesa i no vull renunciar-hi de cap manera.

6 comentaris:

GLÒRIA ha dit...

Unes precioses fotografies que quasi bé m'obliguen a posar-me l'abric i a agafar un baret i un pàraigües. El text intimista i gourmet indica la vostra meravellosa capacitat de viure vibrant. Que duri!!!
Besades.

Francesc ha dit...

GLÒRIA: moltes gràcies!!! Seguirem el teu consell. ;D

Belen ha dit...

ja ho deia Franceschttp://dejardialamarina.blogspot.com/ que es alacantí i ja havia dit que a Beneixamamolt de fred i es que a denia ja estaven tots congelats...

Francesc ha dit...

Belén: és que els pobles de l'interior de la serra de Mariola tenim un clima que, quan fa fred, en fa molt!!! Besets

Núria ha dit...

Quines fotos més boniques!!

Francesc ha dit...

Núria: això de les fotos va com va... però sí, aquestes van quedar graciosetes. Besades, guapa. ;D