dijous, 26 de març del 2009

LA CENSURA INTOLERABLE DEL PP

M'havia proposat no tornar a escriure sobre les malifetes lingüístiques del PP contra la llengua. Durant algun temps me n'he estat, però avui ja no he pogut més. La nova atzagaiada ha estat la censura al moviment d'Escola Valenciana a presentar al monestir de Sant Miquel dels Reis (seu de la Biblioteca Valenciana), les Trobades valencianes de 2009. Tot això, malgrat que, prèviament, en tenien l'autorització. Sembla que ha estat decisió presa pel mateix Camps. Com que no tinc més ganes de fer-me'n mala sang, ací i aquí teniu dos enllaços a les notícíes que en parlen a bastament.


10 comentaris:

dospoals ha dit...

Ahhhhhhhg! Gentolaaaaaaaaaa!

glòria ha dit...

Quina vergonya per ells que manipulen i per a nosaltres que, víctimes de depredador, anirem a poc a poc perdent això tan gran que és la paraula.
Quina vergonya!

josep ha dit...

Francesc,

M'àlegra tornar-te a llegir, llástima que sigui per explicar les malifetes d'aquests "patriotes" que volen acabar amb tot el que faci olor de valencià.

Una abraçada

Marta ha dit...

Penseu que encara no ens han vençut i no pas per manca d'intenció ni d'intents. Hem de continuar siguent malgrat ells perquè som un poble i tenim dret a ser vius i lliures. O lliures i vius perquè per casualitat sense llibertat hi ha vida?

Belen ha dit...

Ay que malppppppppppppp....its!!!!

Francesc ha dit...

Josep Vicent: això mateix.

Glòria: aquesta gent no s'aturen mai. Fà molt de fàstic tot plegat.

Josep: fan moooolt ràbia!!:C

Marta: estic totalment d'acord amb tu.

Belén: sí. Hi tens tota la raó.

No tot són postres ha dit...

Mira, jo et deixo un enllaç de com els mitjans de comunicació han tractat la mani de Bruseles, com que sé que ets dels meus...
http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/128623

PTNTS
Dolça

Francesc ha dit...

Dolça: és vergonyós que els "nostres" mitjans públics tracten un assumpte tan seriós com la independència del nostre poble com una cosa pobletana de quatre exaltats. Ens cal anar fent camí cap al nostre futur de nació independent. Ens hi juguem el ser o no ser el que som. La tele local ha fet el que hauria d'haver fet la TV3 si realment fora "la teva" (= "la nostra"). Gràcies per l'enllaç. Besades

Anònim ha dit...

Per casulitat he entrat en aquest blog i he llegit el teu escrit. És la primera vegada que hi deixo un comentari en un blog d'aquests però desde Tarragona us diem que aquests peperos que teniu al pais valencià fan fastic, aquí a Catalunya ho portarien clar, esteu patint una dictadura, i jo desde Catalunya, cada vegada que sou noticia per la llengua o qualsevol privació de la vostra identita com a poble, em BULL LA SANG
Són uns impresentables i desde Madrid i alguns mitjans de comunicació estan no paren de mentir i manipular sobre el tema de la llengua catalana. ÉS TOT MOLT BERGONYOS.

Francesc ha dit...

Anònim: gràcies pel teu suport. Ja veus quin panorama tenim. Hostes vindran que de casa nostra ens trauran. Salutacions