dimecres, 26 de novembre del 2008

PRESENTACIÓ D'UNA NOVEL·LA A BENEIXAMA

Beneixama és un poble que, de tant en tant, dóna sorpreses inesperades. El passat dia 8 de novembre es va presentar la novel·la “Intercanvi”, de l’autor beneixamut, Josep Martínez. He de confessar que no em vaig assabentar de la presentació del llibre. Visc molt reclòs a casa una vegada acabe la feina del dia i se me’n va passar. Si no haguera estat per l’amic Pepe Toni, potser a hores d’ara encara no en sabria res. En fi, val més tard que no mai.

La novel·la “Intercanvi” ha estat la guanyadora de la XVIIIa edició dels Premis Literaris Ciutat de Xàtiva, el Premi Blai Bellver de Narrativa, dotat amb 10.000 euros. Aquesta és la seua primera novel·la. Estic segur que en vindran més.

La presentació es va fer al bar “La rata cellarda”, de Beneixama i, com era d’esperar, es va omplir de gom a gom. La gent va comprar exemplars de la novel·la a dojo i m’han explicat que Josep es va passar molta estona signant–los. Espere que l’hagen de reeditar moltes vegades i siga tot un èxit de vendes, de crítiques i de lectors/es.

He començat a llegir-la i puc dir que enganxa. Tinc molta curiositat de veure en què pararà tot. Promet que, quan l’haja acabada, en parlaré en un post.

Les fotos són del “Diario Información” i del bloc de “Junts per Beneixama”.

11 comentaris:

miquelet ha dit...

Esperem la teva recomanació a un futur post. mentrestant, gaudeix de la neu, que està caent ben a prop d'allà.

Salut.

La cuina vermella ha dit...

Francesc, menys mal que he llegit el text... si t'hagués deixat un comentari sense llegir-lo, hagués escrit el següent: Ostres Francesc que bé que facis de ponent en una mesa, però al tanto que a la segona foto sembla que estiguis a punt de tirar les cartes del tarot...
Menys mal que ho he llegit, perquè ara me n'adono que no ets tu, però us hi assembleu força amb l'autor... espere que si l'autor llegeix el teu bloc no s'ofengui amb lo del tarot.

Tot i així, i desprès de llegir el teu magnífic post, només em queda per dir-te el mateix que el miquelet: esperem la teva recomanació a un futur post!!

besades bonics!

JUNTS PER BENEIXAMA ha dit...

Al bloc http://loposiciodeloposicio.blogspot.com/
també hi ha un altre comentari sobre la presentació.

glòria ha dit...

Enhora ona France4s per la part que us toca als de Beneixama i per la que ens toca a tots els que llegim la llengua catalana en totes les seves variants.
Besades!

Teresa ha dit...

Ai, ai, ai... mira que no acudir als actes culturals del teu poble...

Espere que com a redempció faces una bona ressenya del llibre ;p

Gemma ha dit...

On està situada la novel·la? A Beneixama? M'agrada quan llegeixo novel·les situades en entorns coneguts, fan que la senti més meva i normalment m'agraden més.
Esperarem la teva crítica!

Per cert, no té res a veure però... per Festes de Nadal passarem 10 dies a Gandia, amb la idea d'escalar i fer turisme... Què em recomanes de visitar per les teves terres?

Francesc ha dit...

Miquelet, Teresa, Glòria i Gemma: la novel·la, pel que porte llegit, passa a Paris. Promet fer-ne una ressenya tan bé com puga d'aquesta novel·la.

Txell i Kike: m'he quedat paradíssim amb això de les semblances. No hi havia caigut. Pobre Josep, si és molt més jove que jo! En fi, ja en llegireu la ressennya. B777. ;D

Junts: realment és una crònica molt bona la que recomaneu.

Gemma: t'enviaré al teu correu les referències de Gandia que demanes. Potser ens hi podríem veure. L'Alcúdia no en queda lluny en excés. Salutacions.

Belen ha dit...

Frances que ja tinc el Bolg obert....i t'he tirat el "Laso" ;-) es a dir que he escrit el Link del teu Blog :-)

Francesc ha dit...

Belén: Què bé!!!

Anònim ha dit...

Francesc, ja et vaig trobar a faltar... Bé, no passa res home. Veig que ja estàs capficat amb la lectura. Espere que et siga lleu... Hi ha una crítica de la novel·la a un bloc nou, per si us és útil. ESperem, també, la teua...

Ja li faig una ullada al teu curiós i interessant bloc. Salutacions i fins la propera!!


http://manelalonso.blogspot.com/2008/11/intercanvi.html

Francesc ha dit...

Josep: Quina sorpresa! Aquesta sí que no me l'esperava! Aquesta adreça que dius, preferesc veure-la una vegada tinga feta la ressenya de la teua novel·la. M'estime més no veure'm influït per l'opinió de ningú. Salutacions.
P.S. Ja em diràs que et sembla el meu bloc. ;D