dijous, 13 de novembre del 2008

LA TXELL

Això de les virtualitats informàtiques arriba a ser alguna cosa més que realitat. Coneixes persones via internet. T''hi relaciones. Per aquelles casualitats (més o menys buscades) de la vida, les arribes a conèixer i et sembla que les coneixes de tota la vida. Això ens va passar a l'Oreto i a mi quan, ja fa un temps, vam anar a Barcelona a la "Trobada blocaire". Vam conèixer-hi un munt de gent amb qui compartíem moltes coses. D'entre tota la colla recordarem ara una parella que molts coneixeu millor que nosaltres per la proximitat geogràfica i pels magnífics posts que solen fer. M'estic referint a la Txell i al Kike. Sí, ells, "els vermells". Ara la Txell ha tingut una operació d'aquelles que solem anomenar per ací com "de collons de mico". Ens han avisat que tot ha anat beníssim i que en un temps serà a casa recuperant-se amb la millor medecina: el Kike. Des d'ací volem desitjar-li una recuperació el més ràpida possible. Segur que, valenta, alegre i animosa com és no li costarà gaire.
Besades Txell!!

19 comentaris:

Sara Maria ha dit...

Moltes gràcies!! Jo estava també pensant que no havien contestat el mail... El Kike deu anar de bòlit! Què be que hagis fet el post.

xaro ha dit...

Francesc i Oreto, quin homenatge mes maco!! Segur que estarà molt contenta i ben aviat podrem tornar a disfrutar dels seus comentaris i el seu somriure!!!!
Una abraçada

miquelet ha dit...

Des d'Elx faré força per a que la Txell es recupere ben aviat.

Salut.

Delfica ha dit...

Els millors desitjos de recuperació per aquesta mossa blocaire. Aviat amb tots nosaltres, eh?!

Glòria ha dit...

Francesc,

Aquestes paraules, si ens ho permets, crec tota la família blocaire les podríem fer una mica nostres, ja que reflexen els nostres sentiments ver la Txell i el Kike, i els nostres millors desitjos de recuperació.

Gràcies

El cullerot Festuc ha dit...

Tots els ànims a la Txell i el Kike!!!!
Petunets,
Eva.

Chis ha dit...

Gràcies per informar-nos del seu estat. De fet, ahir pensava si ja l'haurien operada o si hauria anat tot bé.
Una besada Txell i Kike, i una altra per a tu i l'Oreto.
Ah, aquest migdia vaig cap a terres valencianes.
Congrés + Valencia = Expohotel
He anat a més de 15 congressos a València i sempre al mateix hotel, que no en teniu més?

Núria ha dit...

Frances, moltes gràcies per obrir aquest post dedicat a la nostre Txel.., peró sobretot gràcies per fer-nos arrivar les noticies. Segur que molt aviat estarà recuperada, i el seu sonriure a la seva cara...Kike, ja m'imagino que estàs atavalat...però tot anirà molt bé.

PEtonets
Núria

Núria ha dit...

Em sembla que no s'ha gravat el meu missatge...
Francesc, et donava les gràcies per la dedicatoria a la Txell, i sobretot per mantenir-nos informats.
Parella vermella, us estimem molt i estem desitjant llegir-vos.

Núria

enric ha dit...

Sempre és un plaer veure el vital i encomanadís somriure de la Txell, pel que t'agraeixo, Francesc, que li hagis dedicat aquest "post" il·lustrat amb fotografies seves.

Com a bon amic que d'ella em sento, també des del teu bloc li envio els meus millors desitjos.

Besades per a tu i per a l'Oreto.

Francesc ha dit...

Sara Maria, Xaro, Miquelet, Dèlfica, Glòria, Eva, Chis, Núria, Enric: em costa que el Kike i la Txell ja ha vist aquest post i que saben dels vostres desitjos envers ells. La Txell va millorant de mica en mica. Supose que totes les energies positives que li enviem li estaran fent efecte. Gràcies a tots/es en nom seu. M'imagine que tant el Kike com la Txell pensen en tots vosaltres amb un somriure de regraciament.

Núria ha dit...

Francesc, una abaçada molt forta pel Kie, una altre amb molta cura per la Txell!! I molt de carinyo per aquesta parella tan estimada...

Petons
Núria
I una abraçada tambè per vosaltres per ser tan bona gent!!

Gemma ha dit...

Molts ànims a la Txell!!!!!!!!
Ara toca fer repòs i recuperar-se!
Tota la família blocaire pensem en ella i li desitgem el millor.
Una abraçada a la parella vermella!

Francesc ha dit...

Estimada Chis, quina llàstima de no tindre cap telèfon teu per haver-te fet un truc. Hauríem pogut quedar i veure'ns! Aquest hotelet el coneixem prou bé, ja te'n direm alguna cosa... L'únic "bo" que té aquest edifici és que està situat en una zona comercial ben a prop del centre històric (s'hi arriba en 15-20 minuts a peu o menys). Esperem que fruesques bona cosa de la ciutat. Moltes besades i, si pots, avisa'n un altre pic que vingues per aquestes terres que també són casa teua.

Anònim ha dit...

Bona nit!
Ahir els pares de la Txell, hem varen dir que segurament avui ja farien per aixacar-la,que te una mica de dolor però que tot va molt bé.
Estic contenta de veura quina bona relació hi ha entre Valencia i Barcelona!!
una amiga de la cuina Vermella...

Francesc ha dit...

Gemma, Núria i Dolors: gràcies en nom de la Txell i el Quique

La cuina vermella ha dit...

GRÀCIES! Francesc i Oreto, i gràcies a la nostra família virtual que tant d'amor m'heu fet arribar.
Francesc, aquest homenatge ens ha arribat a l'ànima, ha estat la millor medicina
al despertar-me a l'uci desprès de la intervenció, mig estabornida encara, el primer que vaig fer fou moure les cames per comprobar ue no m'havia quedat paralítica..., llavors el pensament següent va ser per en Kike, pels meus pares i per tots i cadascun de vosaltres, notava la vostra força i amor. De fet, la bona recuperació és gràcies al vostre amor i companyia.

Us estimem. Txell i Kike.
De nou gràcies.

Francesc ha dit...

TXELL I QUIQUE: un petonaaaaaaaaarro!!!!! Muaquis! Muaquis! Oreto i Francesc

Núria ha dit...

Txell estimada!! Molts petonets...muaaakkkkasss..i una abraáda enorme!! Quina alegría llegir.te..

Núria