dilluns, 19 de març del 2007

LA FIRA DEL LLIBRE DE FRANKFURT


Enguany la cultura catalana participa com a convidada d'honor a la "FRANKFURTER BUCHMESSE" . Es tracta de la mostra de llibres més important del món. Totes les editorials hi presenten les seues novetats. És la finestra llibresca de les cultures. La nostra hi serà present. Hi ha hagut un agre debat sobre si els escriptors i escriptores "catalans" (sic) que escriuen en castellà també hi havien d'anar. Finalment s'ha resolt com calia: només hi aniran els qui escriuen en català. Només faltaria.
Era fàcil d'imaginar (i no per això menys trist) que les autoritats valencianes no hi col·laborarien. Això seria ser una societat normal, però com que"Ells" no ho volen que sigam, de normals, vull dir, doncs així ens va. No tinc ganes d'esmentar ací totes les barbaritats que el govern del PP ha fet i fa contra la nostra llengua. Qui vulga saber-ne més, que vaja a les hemeroteques i, si ho aguanta, enhorabona. Jo no. Una vegada més, tota la colla dretana, espanyolista i botiflera fa valdre el seu poder político-lingüístic. Malgrat el menyspreu del nostre (?) Govern, hi haurà representació valenciana a la fira de Frankfurt. Que es foten! No podran amb nosaltres, espere.
Tant de bo hi haja un canvi de govern a partir de maig i aquesta gentola del PP se'n vagen a fer experiments de genocidi lingüístic a l'Antàrtida o encara més lluny.

1 comentari:

Teresa ha dit...

Sí, a vore si canviem de govern, tot i que jo, particularment, ja comence a vore a tots iguals, uns per un costat i uns altres per l'altre. Només volen omplir-se les butxaques i tindre ben amarrat el poble.

Per què no creem un partit alternatiu? :-)