diumenge, 13 de desembre del 2009

UN ENCONTRE A PICANYA, A L'ESCOLA "LA GAVINA"

Ahir ens vam reunir un grup de professores i professors a Picanya, a l'escola "La Gavina" convocats pel grup "Un entre tants" per tal de treballar i aprendre més coses del món de les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació).
Unes cinquanta persones vam conviure i compartir experiències per tal de millorar la nostra tasca docent tot pensant en els nostres alumnes, el millor que tenim.
Us he de confessar que em feia molta il·lusió aquesta trobada. Entre altres coses, perquè podria conèixer la famosa escola "La Gavina". Dic això perquè aquesta escola va ser pionera en l'ensenyament en valencià en la segona meitat dels anys setantes. Quan ningú no donava ni un cèntim per la nostra llengua. Aquesta escola sempre ha tingut fama de qualitat i de compromís amb l'ensenyament i per això ha obtingut molts premis i reconeixements.
L'escola "La Gavina" ens va rebre amb els braços oberts i ens va facilitar tot: aules, cadires, canons de projecció, connexions a la xarxa... i una alegria pel nostre treball docent molt encomanadissa. És un centre amb unes aules grans, ben il·luminades i on tot convida a l'aprenentatge.
I què hi vam fer els "profes"? Doncs, moltes coses: aprendre a fer blogs, millorar-ne la tècnica, les wikis, la xarxa ning... i un munt de coses més.
També vam poder conèixer el poble de Picanya i tastar algunes cosetes bones que preparen per allà.

4 comentaris:

Assur ha dit...

Sempre és agradable assistir a trobades entre professionals d'un mateix sector..., si se'n treu profit, està clar. Pel que expliques, en vau treure molt, i me n'alegre.

Una abraçada.

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Aprendre sempre és bo, i amb les condicions que ens expliques, encara millor. Una abraçada Francesc i Oretto¡¡. Josepb.

Glòria ha dit...

L'escola La Gavina ara ho deu tenir més fàcil això de l'ensenyament en la nostra llengua... o no?.

Esperem que la jornada hagi estat profitosa del tot, i que el que heu après de les noves tecnologies ho pogueu aplicar al vostre dia a dia.

Teresa ha dit...

Sí, Francesc, ja sabem que el pastís de xocolata et va agradar MOLT. Ni tan sols em va donar temps de demanar-te'n una miqueta, hahahaha.