Durant tot el pont que hem estat a Barcelona, els amics blocaires no ens han deixat d'acompanyar i de recomanar llocs interessantíssims per menjar. Com que hem fet un munt de passejades, potser no ens haurem engreixat massa...
El primer dia vam dinar amb la Berta (amb l'Uma) i la Laura al restaurant La Tramoia. Molt curiós i situat en un xamfrà privilegiat, cara a la Rambla de Catalunya. Allà vam menjar primer un pica-pica: cuixot de pota negra, xolos, calamars a la romana, pa amb tomata. De primer: Graellada de verdures i Broquetes de rap amb amanida. De postres, Broqueta de fruita amb crema anglesa i Prohibit de xocolate. La Uma, petita com és, es va portar com una doneta. Fins i tot la vaig poder tindre al braç tranquil·la com una bassa d'oli.
Ací cadascú va demanar la seua. Oreto i jo, vam demanar, de primer: Cogollos amb alvocat i espàrrecs i Paperina de Verdures. De segon, Confit d'ànec i Cap i pota. De postres: Canigó (merenga amb gelat de cafè) i Tres xocolates. Va ser un dinar d'aquells que no pares de riure i de passar-t'ho bé. Quan no eren el Josep o la Glòria, era el Kike o la Sara Maria. Per no parlar de la Txell que, malaltosa i tot, era un sac de rialles i bon humor. Ha estat un dels dinars més divertits que hem tingut darrerament.
I això ha estat la "Crònica culinària" del viatge.

11 comentaris:
Crec que ni totes les caminades del món hauran impedit que la roba us hagi minvat un xic... :)
Hem de repetir una altra trobada com aquesta, eh? La propera cap a Beneixama? ;)
Francesc,
Quan la companyia es bona, el temps vola, i a nosaltres ens van passar les hores sense adonar-nos.
Una abraçada
Què guai això de quedar amb els blocaires... Ara, que ja veig que a banda del bloc tots teniu una altra cosa en comú: la bona taula! jajaja
A veure si a la pròxima quedada en Xisco i jo tenim temps de treure bitllets baratets i fer un viatget per coneixer-vos. Que ja en tenim ganes!
Gemma: el misteri de la roba minvant s'ha tornat a produir, malauradament... Ens veurem a Beneixama, probablement ;D
Josep: hem quedat encantats amb vosaltres. Gràcies per tot.
Teresa: això del menjar ens perd. Què hi farem!!!
Chis: seria fantàstic conèixer-vos! Nosaltres també en tenim moltes ganes. ;D
Hola:
Enhorabona per les degustacions i les descobertes. El gaudi de llegir-ho m'ha fet engreixar.
Amb tot, una curiositat particular: això dels «Cogollos» deu ser allò que el Cercaterm vol fixa com «cabdell», que jo en diria només «cors d'encisam»... És, clar, deixaria els Cogollos (cognom) per a altres usos. ¡Vaja, en quines coses em fixe!
Què seria d'un viatge sense uns bons dinars i uns bons sopars?
Salut.
Miquel: ja sé que a tu això de "cogollos" et toca molt de prop. Ho he posat justament com ho deia al menú del restaurant. Ja sabia que no es deien així. A Beneixama la gent els diu "ensala(d)etes".
Francesc, Oreto ens ho vam passar genial!!! arribats a casa comentàrem que xulo va ser entaular-nos, compartir i conversar!
Gràcies per voler-nos a la vostra taula. Un petó ben fort!
Francesc i Oreto, veig que us ho vau passar d'allo mes bé!!! i aixó vol dir que repetireu i tindrem el plaer de tornar a gaudir de la vostra companyia.
Però si s'ha de anar a Beneixama jo també m'apunto!!
Una abraçada
Kike i Txell: sou un encant i molt divertit. Eixa alegria de viure que despreneu fa molt de bé. Salutacions.
Xaro: benvinguda al club dels blocaires viatgers. Si véns a Beneixama, ben trobada!!!
Publica un comentari a l'entrada