divendres, 16 de març del 2012

5 ANYS D'A LA TAULA I AL LLIT...


No els he celebrats mai, els aniversaris de bloc, però aquest trobe que tocava. Ara fa justament cinc anys naixia aquest blog/bloc una mica com "de casualitat". En un primer moment no sabia ben bé què n'eixiria de tot plegat, però, l'he anat continuant i he arribat fins ací. La veritat és que, si em mire les etiquetes, del que més hi trobe és de cuina i, una mica menys del que voldria, de literatura. I entre mig de tot plegat, cabòries diverses que m'han anat entretenint.
Abocar a la xarxa el que fas és una mica agosarat. Tot el que hi escrius, totes les fotos que hi penges, totes les col·laboracions que hi fas, conforma la teua "identitat digital". El que la teua memòria no guarda, ho recorda Internet. I això és una arma de doble tall. 
Bé, després d'aquests cinc anys d'estriptease digital (i ben a prop de les cent-mil visites), més d'un i més d'una ja em coneix i sap de quin peu calce, per a bé i per a mal. Però no ens posem només a les tres pedretes del món digital. Aquest blog m'ha permés anar coneixent al llarg del temps persones encantadores que m'han ensenyat un munt de coses. La colla "gastroblogaire" que he anat coneixent m'ha eixamplat l'ànima, l'esperit... i en determinades èpoques la cintura!!! I és que hi ha tants plats bons per a fer i tant llépol com sóc i tan poca voluntat que tinc per a dir que no!!! Sobretot si porta xocolate pur... Els amics i les amigues que he anat coneixent arreu d'aquestes terres que parlem la nostra llengua són un tresor al qual no vull renunciar. 
Gràcies a totes i a tots pels vostres comentaris al blog, pels vostres missatges personals, per tot.
Des d'aquest trosset particular del paradís que és per a mi Beneixama, seguiré escrivint coses en aquest blog fins que puga o me'n canse.

25 comentaris:

Q ha dit...

Francesc,
el teu és un bloc de capçalera, dels que no fallen, que omple esperit i cos amb les delícies sobre literatura i cuina que tan bé basteixes. Conéixer-te/-vos ha estat una de les troballes més importants dels últims anys. Bonhomia, cultura, gràcia i enginy (xe, com un dels premis fallers!!), tot en una (i, amb Oreto, dues) persona. Ets massa, tu i el teu bloc, i per molts anys que en puguem gaudir (del bloc, dic, i de l'amistat).
Una abraçada fortíssima, tete!

Marina ha dit...

Moltes felicitats!

Núria ha dit...

Moltes felicitats!! 5 anys, quina passada, el meu va fer 4 anyets ahir, i aquest cap de setmana li farem una celebració com cal.. Encantada de ser una d'aquestes amigues gastroblocaires, encanta d'haver-te conegut per aquest món cibernautic.

Petons

bojosperlacuina ha dit...

Felicitats per aquests cinc anys! Que segueixis endavant amb el bloc per molts anys més i amb la mateixa il·lusió.

MaryLou ha dit...

Moltes felicitats!!!! espero que segueixes molt de temps amb el teu blog que és un dels primers que vaig visitar i em va agradar des del primer moment!
Petonets

Laura ha dit...

Moltes felicitats!! i que segueixis molts anys més

Gemma ha dit...

Felicitast! 5 anys són una edat especial que es mereix celebrar, ja ho crec!
M'agrada això d'streptease digital, je je je...
I espero que en vinguin molts més! ;)

El cullerot Festuc ha dit...

5 ANYS!!! WOWWWWW!!! ms, ooooltes felicitats Francesc!!! I a continuar deleitant-nos com fins ara! :)
Petunets,
Eva.

josep ha dit...

Francesc,
Ha estat i es un autèntic plaer compartir amb tu totes les coses que amb tot el carinyo del món aboques en aquest matxambrat de taula i llit.
Una abraçada ben forta i que per molts anys poguem seguir gaudint plegats.
Glòria i Josep

Clara Quins fogons! ha dit...

Per molts anys!!! Un petó des dels fogons!

La Taula d'en Bernat ha dit...

Moltes felicitats, Francesc, sí que éts veterà!!! Espero poder gaudir de les teves receptes plenes de paraules màgiques i tendres durant molts més anys!

Una abraçada!
Anna

El grill de la memòria. ha dit...

Des-de la Ribera del Xúquer, moltes felicitacions per el teu treball i per la celebració dels cinc anys d'aquest bloc de capçalera que ho mereix ser.

Espere gaudir molts mes anys de la teva manera de dir i fer.

Una molt forta abraçada.

Cuinagenerosa ha dit...

per molts anys, francesc, et puguem seguir llegint perquè pots i no te n'has cansat; aquest trosset del paradís que per a tu és beneixama s'ha convertit gràcies a aquest bloc en una mena de segona casa per a molts de nosaltres sense ni tan sols haver-hi estat mai (encara).
una abraçada!

La cuina de l'Eri ha dit...

Moltes felicitats! Un plaer passar una estoneta per aquest espai. Petons

Fem un mos ha dit...

Per molts anys per aquest 5º aniversari, ja ets tot un veterà, desitjo que en facis molts més i que pugui anar-te seguint, i si algun dia tornes a estar per Barcelona, puguem tornar-nos a retrobar.
Una abraçada

No tot són postres ha dit...

Xiquet, 5 anys... una bona cosa per a celebrar!!!

PTNTS
Dolça

maragda ha dit...

Moltíssimes felicitats!!!!
Si és que 5 anys en són molts!
Besades

La Taula d'en Bernat ha dit...

Avui, quan he arribat a casa, una sorpresa m'esperava al portal: les Rondalles de Beneixama de Francesc Gascó! I què bé que sona!!!! Tinc moltes ganes de començar a llegir...

Petonets!
Anna

dospoals ha dit...

Per molts, anys, doncs!

el taller de cuina ha dit...

Felicitats, 5 anys!!! i que en siguin molts més!!
Nosaltres també estem d'aniversari, però només en fem 3, sóm petitons.
Una abrçada

rafajul ha dit...

per molts anys i blocs!!!

Massitet ha dit...

Moltes felicitats, xiquets de Beneixama!!! :-)
I per molts anys que puguem disfrutar del teu bloc i aprenent de les teves entrades.

Salut i força!

Narcís ha dit...

Moltes felicitats!

Oreto Doménech ha dit...

Moltes felicitats, carinyet meu! M'agrada molt el teu blog! T'estime :-)

Francesc ha dit...

Abans de contestar-vos individualment, vull demanar-vos disculpes per no haver-vos respost abans als vostres comentaris. La feina i circumstàncies personals diverses m'ho han impedit.

Queti: com sempre, unes paraules teues que reflecteixen la boníssima amistat que tenim tots tres. Moltes gràcies per les teues paraules. Espere poder continuar durant molt de temps.

Marina: moltes gràcies!!!

Núria: gràcies pel teu comentari. Jo també estic molt content d'haver-te conegut tant en el món de la xarxa com en directe. Ets un encant.

Bojos per la cuina, Marylou i Laura: moltes gràcies pels vostres desitjos. M'agradaria poder continuar durant més temps, ara que sembla que les dificultats comencen a esvair-se. La il·lusió la mantinc.

Gemma: a hores d'ara, perduda en certa mesura "la vergonya", segur que faré més "strepteases" més. I tu a primera fila per a veure'ls!!!

Eva: moltes gràcies!!! Procuraré no decebre't/decebre-vos.

Glòria i Josep: benvolguts amics, moltes gràcies per les vostres paraules. Com que celebrem plegats els aniversaris blocaires, espere que ho puguem fer durant molts anys. Besades als dos.

Clara: moltes gràcies per les teues paraules!! ;D

Anna: venint d'una persona que ha escrit un llibre de cuina tan magnífic, m'ho prenc com un afalac preciós. Espere que t'agraden les rondalles del meu poble, que és el nostre. Moltes gràcies.

El grill de la memòria: moltes gràcies per les paraules que em dediques. La història i la memòria ens són fonamentals, com el teu blog.

Manel: estic content que persones com tu us trobeu al meu blog com a casa vostra. De fet, l'és, casa vostra. M'agradaria molt que poguessis conèixer aquest paradís que és Beneixama "en directe" (sol o acompanyat). Tu mateix ;D

La cuina de l'Eri: el plaer és mutu pel teu blog. Gràcies.

Fem un mos: Sión, moltíssimes gràcies pel teu comentari. Continuaré, espere, durant més temps.

Dolça i la Quinta de Lúculus: Sí que teniu raó. Cinc anys, com deia la Gemma, són per a celebrar-los. Per això m'he decidit a fer-ho públic. M'agradaria que continuàreu visitant-me i que ho trobàreu agradós. Gràcies, de veritat.

Dos poals: gràcies, bonic!!! ;D

El taller de cuina: petitons dius? Si ho feu beníssim!! Gràcies pel vostre suport.

RJ: Gràcies i records a qui tu saps.

Massitet: la colla dels "Massitos" sou de les persones que més goig m'ha fet conèixer. Besades per a tota la família cuinera!!!

Narcís: moltíssimes gràcies!!!

Oreto: gràcies!! JO TAMBÉ T'ESTIME!!! <3 <3 <3