dimarts, 15 de juliol del 2008

DE COMPRES PER L'ESTRANGER (II)

Hui hem anat novament de compres a l'estranger pròxim, a l'IKEA de Múrcia (Espanya tropical del sud). Ens faltaven algunes coses que no estaven disponibles a l'altra vegada: unes portetes de fusta i vidre per a les prestatgeries i un aparador que, tot i no estar previst, doncs, ens l'hem firat.
Hem arribat a l'hora de dinar i hem optat per menjar tranquil·lament al restaurant. De primer, un salmó al vapor (una mica insípid, la veritat,) acompanyat de verduretes cuites, també, al vapor. De segon hem demanat les "tipiques" mandonguilles sueques. Què voleu que vos diga? Feien gust de carn industrial. Duien creïlles fregides i una salsa espessa i melmelada de gerds. Mengívoles i prou. Després, costaven de pair, però.
L'apartat de les postres ha estat millor: pastis d'ametla i pastís de poma amb panses. Eren tots dos molt bons, el que passa és que, quan he volgut fer-ne fotos, ja ens l'havíem fotut.
Quant a les begudes, un consell: no paga la pena aprofitar l'oferta de comprar un got buit d'un euro que pots omplir i reomplir tantes vegades com vulgues. La cola, la taronja, la llima, el suc de mirtils i el cafè són... ecs! Vomitius. El café sembla un "café de calcetí". Millor comprar-se una botelleta d'aigua.
La veritat és que ho tenen ben muntat perquè és ben còmode per agafar el menjar, hi ha llocs perquè els menuts s'entretinguen, tot pensat per tal que la gent compre amb comoditat.
En dinar hem continuant veient la fira d'IKEA i, com l'altra vegada, n'hem quedat una mica tips. N'hem eixit amb un maldecap com un tabal tocant. En fi, que hem comprat una mica de tot (coixins, estalvis de taula, i més coses no perquè hi hem dit "prou!)""i hem tornat a casa, tot esperant que ens hi duguen el qie falta, que ens ho munten i a veure si aconseguim que la casa de Beneixama estiga ordenada d'una vegada, que sembla l'any deu.

3 comentaris:

glòria ha dit...

Francesc,
Un cop la vostra vida estigui redecorada ja ens en faràs un reportatge.
T'hauria pogut dir, si no ho saps, que el pa suec untat amb formatge Filadelfia i amb salmó fumat a sobre, s'enrotlla com un bras de gitano i es talla a rodanxes. Se serveix fresc en una plàtera i és un bon entrant o un berenar. És deliciós!
Ja m'ho faràs saber si has portat els ingredients d'Ikea o quan hi torneu a anar.
Petons.

Gemma ha dit...

A mi anar a l'Ikea em cansa només d'entrar :( Tanta gent, tantes coses per mirar (que si t'asseus a un sofà, que si obres els armaris de la cuina, que si proves un matalàs...), jo també surto amb una maldecap horrorós!
Gràcies per les recomancions sobre el restaurant, en prenc nota. Això sí, els pastissos devien ser molt bons si no vas tenir temps de fer la foto :)

Je je je, m'encanta com defineixes Múrcia: l'estranger pròxim de l'Espanya tropical del sud. Que fort! :)

Francesc ha dit...

Glòria: la veritat és que vam estar temptats d'entrar a la botiga sueca però és que ja era l'hora de tornar a casa i estàvem tan atabalats i cansats que ni vam gosar a posar-hi els peus. Eixa recepta que m'has suggerit me l'apunte per comprar-ne els ingredients si mai tornem a Ikea. ;)

Gemma: ja ho veus, l'única cosa que valia la pena fer-ne foto i va i no me'n recorde de fer-li'n. Estaven "de mort" els pastissos esmentats, tot i que el de poma i panses estava una mica congelat. Pel que fa a Múrcia, si mai hi vas, ja veuràs com t'hi sents en un altre país. ;)