dilluns, 7 de juliol del 2008

L'ESPOLI CONTINUA


Ara resulta que la "Dama d'Elx" no és dels il·licitans. Segons la directora del "Museo Arqueológico Nacional" (Madrid, Espanya), la "senyora" Rubi Sanz, la dama pertany a tots els espanyols i forma part del patrimoni comú de tots ells. La dama no tornarà a Elx "perquè ningú no torna el que li és propi". Alça pena! Resulta i va que la dama és dels espanyols però no dels il·licitans, i encara menys del conjunt dels valencians. Es pot tindre més barra i més mala bava? Ara, que no m'estranya. Tans anys "d'ofrenar noves glòries" que els espanyols s'ho han agafat al peu de la lletra i, clar, se l'han quedada. Quina poca vergonya. I no s'amaga de dir-ho la Rubí amb la boca ben gran. Es la supèrbia dels colonitzadors. Espolien el que volen de la colònia i, damunt, els hi hem d'estar agraïts. A veure ara que diran les "nostres" (?) autoritats valencianes. Potser no diran res. "Madrid locuta, causa finita". I és que Espanya ens vol tant, que es quedaria tot el que és nostre. Hi ha amors que maten, i valencians molt rebordonits.
La Dama és d'Elx i la volem a Elx! Prou d'espoli espanyol!
La foto és de la Universitat d'Alacant.


Ací teniu uns enllaços a la notícia:

http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=2924216

http://www.levante-emv.com/secciones/noticia.jsp?pRef=2008070700_39_469655__CULTURA-Dama-sera-devuelta

2 comentaris:

glòria ha dit...

Francesc,
He llegit la notícia al matí i m'ha deixat indignada. Sempore acabo dient el mateix: No hi ha res a fer, Espanya no té remei...i ens agradi o no, som espanyols per llei.
Una besada enrrabiada.

josep ha dit...

Francesc,

M'afegeixo a la indignació que mostres. Les "autoritats" valencianes potser és queixeran, però no per valencianisme, sinó perquè la il·luminada sra.Sanz deu ser del PSOE. Però és igual, està demostrat que els espanyols no tenen remei i mentre siguin els amos de la colònia, seguiran fent el que els hi roti.
Una abraçada solidària.