divendres, 25 de desembre del 2009

UN SOPAR DE NADAL... BONÍSSIM!!!

Anit tocava fer un sopar una mica especial, com s'escau a la Nit de Nadal. Ens vam passar tota la vesprada cuinant l'Oreto i jo. Portàvem dues o tres setmanes tot pensant que hi faríem. La Chis, de "Coses de Can Loi i altres herbes" ens havia fet present, temps enrere, d'un munt de coses bones fetes per ella mateixa i vam decidir que les havíem d'usar en una ocasió especial. I quina millor que al sopar de la Nit de Nadal?
Oreto va trobar algunes receptes per internet i vam anar combinant-hi les coses bones que ens havía enviat la Chis. Ara quan puga aniré penjant-ne les receptes.

8 comentaris:

Oreto Doménech ha dit...

Chis, unes confitures ESPECTACULARS!!! Eres una artista cuinera.

Chis ha dit...

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOoHH!!!!!!!!!!!!!!!! m'estic emocionant amb llagrimeta i tot!!! Us estimo molt!!! Gràcies guapooooooos!!! Bon Nadal!!!

Glòria ha dit...

Quin goig que fa aquesta taula tan ben parada!. Segur que les hores que vareu passar a la cuina van valer la pena!. Ja esperem les receptes fetes amb els regalets de la Chis!. Hem fet la foto gran per poder llegir el menú, je, je.

Un bon any 2010 i a reveure!

Josep i Glòria

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Oretto i Francesc; D'entrada sembla molt suqülent, aquestes maduixetes en conserva, confitura de ceba i mostassa... veurem amb que ens deparareu amb les pròximes baixades d'Internet... Salutacions ben coordials Francesc i Oretto...¡¡ i que vaigi de gust¡¡.

Cuinagenerosa ha dit...

aquesta taula fa molt de goig, i la carta encara més, celebro que anés tan bé.
bones festes!

MªJose-Dit i Fet ha dit...

M´agrada molt com heu parat la taula, les coses boniques y treballades es noten, estic desitjant que penjeu les receptes...petonets

La cuina vermella ha dit...

Estimats amics, quina passada de taula!!! és tan bonica, tan nadalenca, es nota que hi heu posat tot l'amor del món, quina xulada!!!!

Pel que fa als presents de la Chis, quin goig, quina pinta que té tot!! i es que aquesta noia és tot amor (igual que vosaltres estimats amics). Tot i que anem tard us volem desitjar bones festes de nadal. Us estimem.

Francesc ha dit...

Chis: fes bonda!!! Llagrimes no, alegria!!!

Glòria: què bo això que dius de la foto!!! M'he fet un tip de riure!!! Bé, us desitge una magnífica entrada d'any, igualment.

Josepb: sempre ets un crac!!! Gràcies pel teu comentari. Salutacions

Manel: com tu dius "cuinar és generós", i tu ho fas pales a cada dia al teu blog.

Maria José: ens feia il·lusió fer una taula bonica on tothom s'hi sentira a gust. Besades, guapa!

Amics Vermells: ja li ho deia a la Maria José. Volíem que l'entorn on ens menjaríem les coses fóra molt agradable. La família s'ho mereix. Menjar plegats i gaudir-ne paga la pena, no? I què voleu que us diga de la Chis que vosaltres no sapiau ja? És un amor de persona (i una gran cuinera). No patiu per les felicitacions, que entre amics i parents hi ha vuitava. ;D