dissabte, 28 de novembre del 2009

UN ENTRE TANTS

Aquest post és copiat, literalment, d'un que ha fet Oreto, per tant, el mèrit és tot seu:
1entretants som un grup de professors de secundària i batxillerat que volem reflexionar al voltant de l'ús que se'n fa i se'n pot fer de les TIC (àudio, vídeo, Internet) a l'ensenyament.


Pensem que aquest nou entorn digital en el qual hui estem immersos també el podem aprofitar per a visibilitzar i per a dignificar el valencià, el nostre català, com a llengua moderna i de cultura, sobretot a nivell de la societat valenciana i, per descomptat, per a fer una tasca docent millor, de més qualitat.


Un dels nostres objectius és formar-nos i compartir les nostres experiències amb altres docents. Per això, hem organitzat una Jornada formativa de la mà del Centre Carles Salvador i que tindrà lloc a l'Escola Gavina el proper dissabte dia 12 de desembre des de les 9'30 a les 14'00 h.

Durant la Jornada es realitzaran conferències i tallers i aprofitarem l'entorn wifi de l'escola per a treballar i mostrar algunes possibilitats de les TIC que ja s'apliquen en centres escolars del nostre entorn. Consulteu el programa i inscriviu-vos ACÍ.

"Tot un futur per construir" (Martí i Pol),

ENS MOVEM

també en l'educació!

6 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

Oreto ets una treballadora incansable, que aquest teu projecte sigui un èxit. Vos estimem.

Francesc ha dit...

Aquesta Oreto no para en torreta!!! Besades.

GLÒRIA ha dit...

Ja m'hauria agradat tenir-vos de professors, Francesc i Oreto però vaig voler venir al món massa aviat i, cal afegir, que tinc un boníssim record d'uns quants dels professors que vaig tenir i que varen estimular les meves inquietuts gairebé sense ser-ne massa conscients.
El projecte ha de ser, per força, un exitàs. Ja ens explicareu què surt d'una jornada tan prometedora i necessària.
Besades.

Francesc ha dit...

GLÒRIA: gràcies pels teus elogis. El venir al món abans té l'avantatge que també el gaudeixes abans, no? Ja et (us) contarem com van les coses en aquesta jornada de professors. N'estem ben il·lusionats. A veure què passa. Besades, guapa.

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Oretto/Francesc; Que aquestes jornades de professors siguin tant bones com desitjeu. Una abraçada Francesc i Oretto¡¡. Josepb.

Francesc ha dit...

JOSEPB: MOOOOLTES GRÀCIES!!!! :D