Es poden fer coses molt bones amb elements senzils que tenim a casa. I de vegades resulten molt vistoses. Aquests mini croissants van tindre molt d'èxit el Nadal passat.
MINI CROISSANTS DE SALMÓ I FORMATGE DE CABRA
INGREDIENTS:
1 base redona de pasta fullosa
1 ou batut
Salmó fumat
Formatge de cabra
1 cullerada de café d'anet sec
1 polsim de sal
PREPARACIÓ:
Engegem el forn i el posem a 200ºC a dalt, a sota i amb l'aire.
Posem la base de pasta full sobre un tros de paper de forn i la pintem amb l'ou batut.
Tallem la massa amb l'ajuda d'un tallador de pizzes en quatre talls per a formar-hi setze triangles de pasta.
Tallem la massa amb l'ajuda d'un tallador de pizzes en quatre talls per a formar-hi setze triangles de pasta.
En un morter posem el salmó tallat a trossets ben menudets, la sal i la cullerada d'anet sec. Amb el picamà en fem una crema el més homogènia possible.
Podem variar-ne el sabor tot prioritzant el salmó o el formatge. Segons vulguem.
Podem variar-ne el sabor tot prioritzant el salmó o el formatge. Segons vulguem.
Una vegada estiga la crema a punt, en posem una mica a la part més ampla del triangle de pasta fullosa. L'anem enrotllant a poc a poc fins a fer-ne la forma habitual dels mini croissanets. Els anem col·locant en una safata de forn coberta amb paper.
Amb l'ou batut pintem els croissanets i, en tindre'ls tots fets, els enfornem a la part mitjana del forn.
Passats uns minuts, abaixem el forn a 180ºC i els continuem coent fins que estiguen ben daurats i cruixents. Són boníssims!!.
Amb salmó i formatge, boníssims Ummm. Els tinc que provar!!
ResponEliminaUna abraçada
Mmmmmmm...molt bona combinació!!! Uns croissants de luxe!
ResponEliminaPetons i...bona setmana!
Olga
Visca la pasta de full!
ResponEliminaEl farcit de salmó i formatge ha de quedar super gustós. A casa també triomfarien, segur!