Els dies de Nadal donen per a molt a l'hora de cuinar, entre d'altres, uns entrants que siguen fàcils i bons. Aquests que us presente ara van resultar molt gustosos i hi vam poder aprofitar altres ingredients que teníem preparats prèviament.
ENTRANTS DE GULES I BOLETS JAPONESOS
INGREDIENTS:
Mini vol-au-vents
1 flascó de "gules"
1 potet de bolets nameko
4 cullerades soperes de maonesa Hellmans
1 cullerada de mostassa
2 cebes de Figueres xicotetes
2 pomes petites
1 cullerada sopera de vinagre de Mòdena
3 cullerades d'oli d'oliva de Beneixama
1 puntada de canella de Ca Manolo
1 puntada de pebre negre
2 pomes petites
1 cullerada sopera de vinagre de Mòdena
3 cullerades d'oli d'oliva de Beneixama
1 puntada de canella de Ca Manolo
1 puntada de pebre negre
PREPARACIÓ:
Tallem
les cebes a trossets menuts. En una paella antiadherent posem les dues
cullerades d'oli d'oliva i hi sofregim la ceba, amb una mica de sal,
fins que estiga daurada.
Mentrestant, ratllem les pomes pelades amb un rall. Les afegim a la paella i continuem sofregint tot plegant durant uns minuts.
Quan
ja estiga quasi fet i la poma i la ceba s'hagen confitat, hi afegirem
la canella, el pebre negre i el vinagre. Sofregirem ara, tot plegat, a
foc viu durant uns tres minuts sense parar de remenar. En estar, ho
deixem que es refrede.
Una
vegada la mescla de ceba i poma està ben freda, és el moment de farcir
els vol-au-vents. Els omplirem de ceba i poma unes tres quartes parts.
Passem per la paella els bolets amb una cullerada d'oli d'oliva i els hi deixem fins que estiguen cuits (uns tres o quatre minuts).
A cada mini vol-au-vent hi posarem tres o quatre bolets nameko.
Ara prepararem els altres vol-au-vents. En un bol posem la maonesa i la mostassa i mesclem tots dos ingredients fins que tinga un aspecte homogeni. Omplim cada vol-au-vent amb la mescla anterior. Al damunt col·loquem una mica de "gules" ben escorregudes i ja està.
Tots dos entrants queden molt vistosos i gustosos i, a més, són molt fàcils de preparar.
Han de quedar boníssims, tots dos.
ResponEliminaLa poma i la ceba han de fer un sofregit molt dolç. I la combinació de les gules amb la mostassa queda molt bé.
Un entrants molt fàcils i bons Ummm , queden anotats es que soc edicte als petits mos Una abraçada
ResponEliminauns aperitius boníssims, sigui per Nadal o per qualsevol altra data que vulguem!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
El de mançana i bolets m'ha robat el cor, quin entrant més bo! Me l'apunto. Petons.
ResponEliminaBones receptes, en prenc nota !
ResponEliminaUna salutació,
Www.unestapes.blogspot.com