divendres, 3 de gener del 2014

LLESQUETES AMB BONÍTOL

Una bona manera de començar un àpat és amb unes llesquetes com aquestes com a aperitiu. Sobretot cal que el bonítol siga ben bo.


LLESQUETES AMB BONÍTOL


INGREDIENTS:
Tronc de bonítol del nord en oli "KARPIN"
Pa del dia
Maonesa Hellmann's (o d'una altra marca que ens faça confiança)
Mostassa de Dijon a l'antiga "Maille" (o la que ens agrade)
Julivert fresc
Pebre blanc

PREPARACIÓ:
Tallem el pa a llesques d'un centímetre de gruix i les torrem en una paella antiadherent fins que queden torrades i sense cremar-se.
Traiem els troncs de bonítol (ben escorreguts de l'oli) i els tallem a làmines d'un centímetre de gruix.
En un llibrellet, mesclem 3 cullerades (soperes) de mahonesa, 1 culleradeta (de les de café) de mostassa, un bon pessic de julivert fresc trinxat, 1 puntadeta de pebre blanc. Mesclem els ingredients fins que tinga un aspecte homogeni.
Amb un ganivet untem les llesquetes de pa. Al damunt posem un bon tros de bonítol i ja està.
Resulten boníssimes i són molt alimentoses aixi que millor no posar-ne més d'una o dues per persona.

7 comentaris:

  1. Mira-te'l... jo ara me les menjaria per sopar aquestes llesquetes!!!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  2. Aquestes llesquetes no fallen mai, són boníssimes a qualsevol hora. Bons Reis.

    ResponElimina
  3. Què bones! Un aperitiu ben original i gustós.

    ResponElimina
  4. Només una o dues? Jo me'n menjaria una dotzena!! Deuen estar DELICIOSES!! :-))

    ResponElimina
  5. Senzillament deliciós. Fàcil i amb l'èxit assegurat.

    ResponElimina
  6. DOLÇA: segur que hi tindries un bon sopar.

    BOJOS PER LA CUINA: GRÀCIES!!

    ASSUMPTA: Són una mica addictives, sí. :D

    GEMMA: GRÀCIES!!

    STARBASSE: Tu ets dels meus!! :D

    ResponElimina

Digueu-hi la vostra!