dimarts, 11 de maig del 2010

ARRÒS AMB VERDURES I CLOÏSSES ROSADES

Avui, per a dinar, calia continuar amb el règim i preparar alguna cosa mengívola. Per això, tot buscant pel rebost i per la nevera (eixe lloc d'exili d'aliments), m'he ideat una solució "acceptable" (unes 300-340 kcal per ració) . No és cap meravella, però es pot menjar.

ARRÒS AMB VERDURES I CLOÏSSES ROSADES


INGREDIENTS:
(Per a dues persones)
5 grapadets d'arròs basmati

400 g de verdures per saltar (ceba, porro, pebrot verd i roig, carlota)
1 llanda de cloïsses rosades
1 puntadeta de curri (si és molt coent, no hi posarem el pebre)
1 puntadeta de pebre negre
1 cullerada sopera d'oli de Beneixama
1 gotet d'aigua

PREPARACIÓ:
Posem a bullir l'arròs, el coem, el colem, el rentem i el reservem. Mentrestant, posem la cullerada d'oli a la paella i hi aboquem la verdura. L'anem sofregint per tal que es vaja coent en el seu propi suc. Quan ja està més cuita que altra cosa, hi aboquem el curri i el pebre negre i remenem sense parar. Ara obrim la llanda de les cloïsses i aboquem el seu suc a la paella (colant-lo!!). Quan se l'haja begut, li aboquem l'aigua i continuem coent a foc viu fins que s'haja reduït el brou i quasi no n'hi quede.


Ara muntem el plat: repartim l'arròs als plats en forma de corona amb l'ajuda d'una cullera. Al bell mig col·loquem la verdura cuita. Per les vores, repartim les cloïsses rosades i ja està.

8 comentaris:

  1. Francsc! Jajajaja, faré aquest arròs per celebrar la cremada del dimoni. L'entrada que t'apareix la publicaré correcta en un minuts ;)
    Un petó!

    ResponElimina
  2. Un arros molt bo, per prendre fred ara que ja s'acosta la calor...

    ResponElimina
  3. M'ha agradat molt el plat proposat i us prometo fer-lo aviat, també haig de dir que sóc un amant de l'arrós en totes les seves formes.
    Salut i bona cuina

    ResponElimina
  4. Molt bo, l'arrosset. El basmati m'encisa, ja que en gaudesc abans de menjar-me'l amb l'aroma que perfuma tota la casa. Ara, de cara a la caloreta, és una molt bona combinació per menjar-ne. Bon profit!

    ResponElimina
  5. Et quedaràs fet un Adonis, amb aquests plats de "règim" que et prepares. Si s'ha de fer bondat, al menys, facilitar-nos les coses, oi?

    ResponElimina
  6. Genial aquest arrós i com que després de les vacances haig de fer régim, m'anirà molt bé!!!!!!

    ResponElimina
  7. Que bo que és l'arròs basmati amb lo aromàtic que és. Fa molt bona pinta aquest plat que has preparat .

    Una aferrada

    ResponElimina
  8. Deliciosa Martha: tot aclarit, doncs. ;D

    Gemma: encara no ha arribat delt tot, la calor, però sí, pot ser un arròs fresquet.

    Lobby: a mi també m'agrada molt l'arròs. Salutacions

    Quety: a mi el basmati me'l va descobrir Oreto. I està boníssim.

    Glòria: tinc moltes capes de greix que treure'm abans que comencen a aparèixer els músculs. Jo pense que en dec tindre, de músculs. Ara, encara no me'ls he trobats. I sí, millor facilitar-nos les coses.

    Xaro: això dels règims és el que ens passa per gaudir en excés d'algunes coses. Snif.

    Xisca: gràcies, guapa!! Fa més bona cara que bo és.

    ResponElimina

Digueu-hi la vostra!