El salmó és un peix que m'agrada molt i per això en solc menjar sempre que puc. Aquesta recepta que propose ara la vam fer temps enrere. És molt senzilla i va eixir molt bona.
SALMÓ AMB POMA
INGREDIENTS:
2 talls de salmó
1 poma
120 ml de suc de poma
1 ceba mitjana
1 cullerada d'oli de Beneixama
Sal
PREPARACIÓ:
Tallem la ceba a rodanxes. En una paella antiadherent hi aboquem la cullerada d'oli de Beneixama. Hi posem la ceba i una mica de sal i l'anem sofregint fins que agafe un to ben daurat i sense cremar-se.
Ratllem la poma amb el rall i l'aboquem a la paella i continuem sofregint fins que la poma quede blana i confitada.
Ara hi posem damunt els dos talls de salmó i li aboquem el suc de poma. Continuem coent tot plegat durant uns cinc minuts (depén del gruix de les tallades del salmó i del punt de cuita que ens agrade).
En estar, emplatem tot col·locant una mica de ceba en el tros de salmó i una altra micona a la vora. I ja està. Senzill i gustós.
A la segona vegada que la vam preparar hi vam usar mistela en comptes de suc de poma i també va resultar molt bona.
Mira que me gusta el salmón, de echo días atrás antes de Navidad bajo el precio y compre una pieza grande que corte en piezas y congelé.
ResponEliminaVoy ha probar esta receta tuya, que me parece deliciosa y original.
Un saludo y feliz año.
Mai he tastat el salmó amb poma, i certament ha de ser una gran combinació :)
ResponEliminaTrobo que al salmó li van molt bé les guarnicions una mica dolces... m'apunto la idea, que la poma ens agrada molt!
ResponEliminaQuina combinació més ben pensada!
ResponEliminaPrimer de res: demane disculpes pel retard en respondre als vostres comentaris tan amables.
ResponEliminaRed Rose i Starbase: el salmó és un peix que m'encanta i aquesta recepta li dóna un toc especial. Salutacions
Gemma: és la primera vegada que el taste així i a mi em va agradar molt. Salutacions
Bojos per la cuina: el mèrit és d'una companya de feina que me'n va passar la recepta. Salutacions.