L'altre dia Oreto em va sorprendre amb una deliciosa crema d'espàrrecs per a sopar d'invenció seua. Com que estem a règim, em va semblar encara més bona. I això que és poc calòrica!!! Per això no me n'he pogut estar de posar-la a l'abast de tothom.
CREMA D'ESPÀRRECS
INGREDIENTS:
1 manoll d'espàrrecs
3 cebes tendres
1 cullerada d'oli de Beneixama
1 puntada de pebre negre
1/2 litre de brou de pollastre casolà
1 clara d'ou
Sal
1 manoll d'espàrrecs
3 cebes tendres
1 cullerada d'oli de Beneixama
1 puntada de pebre negre
1/2 litre de brou de pollastre casolà
1 clara d'ou
Sal
PREPARACIÓ:
Tallem les puntes dels espàrrecs i les reservem. Pelem la resta dels espàrrecs i els fem a trossos. Pelem les cebes i les tallem a trossos petits. En una paella, amb la cullerada de l'oli de Beneixama, fregim lleugerament les puntes que havíem reservat i les guardem per a després. A la mateixa paella, sofregim la ceba i els espàrrecs lleugerament, només uns minuts.
En una cassola, aboquem el brou casolà de pollastre i la ceba i els espàrrecs sofregits. Ho fem bullir tot durant vint minuts.
Mentrestant, batem la clara d'ou i la sofregim deixant-la com una truita molt prima. En estar, l'esmicolem fent-ne trossos irregulars.
Passat el temps de cuita, passem els ingredients per la batedora fins a fer-ne una crema. Afegim un colpet de pebre i sal. La posem en unes escudelles; per damunt, les puntes d'espàrrecs que havíem reservat i els trossets de truita de clara d'ou. I ja està. Per a llepar-se'n els dits!!!
Mentrestant, batem la clara d'ou i la sofregim deixant-la com una truita molt prima. En estar, l'esmicolem fent-ne trossos irregulars.
Passat el temps de cuita, passem els ingredients per la batedora fins a fer-ne una crema. Afegim un colpet de pebre i sal. La posem en unes escudelles; per damunt, les puntes d'espàrrecs que havíem reservat i els trossets de truita de clara d'ou. I ja està. Per a llepar-se'n els dits!!!
Francesc,
ResponEliminacom veig, a tu també et mimen ben rebé. Aquesta crema em sembla magnífica. La faré un d'aquests dies, que el fred ens demana plats de cullera. I què més et puc dir? Doncs que ets més benvingut que el torró per Nadal: et posàvem falta ja.
Una abraçada!
M'encanten les cremes de verdures, calentones ara a l'hivern es posen divinament. I amb els àpats copiosos que ens esperen, va molt bé preparar-nos amb receptes lleugeres i sanes com aquesta :)
ResponEliminaBon Nadal i feliç 2011, una abraçada ben forta a tots dos!
una gran pensada per un sopar de règim.
ResponEliminaque passeu molt bones festes, amics, i fins aviat!
Una gran crema per un sopar de regim, bé sense regim també.
ResponEliminaQue passeu unes Bones Festes
Una abraçada
Una crema deliciosa, que no cal que sigui exclusivament per a fer règim!
ResponEliminaUna abraçada
Queti: Gràcies, Queti!!!
ResponEliminaGemma: Moltes gràcies!!! Igualment!!! Ai els àpats nadalencs!!! Milions de calories abellidores!!!
Manel: Gràcies!!! Igualment!!!
Fem un mos: Besades!!
Josep: A mi em cal fer molt de règim... però ara no puc!!! Una abraçada ben grossa!!!