A Oreto, de tant en tant, li pega per fer plats de pasta i, la veritat, és que aquesta mena de plats li ixen boníssims. L'altre dia va preparar aquesta recepta tan bona i tan senzilla alhora.
TALLARINES D'ESPINACS AMB TOMATES SEQUES
INGREDIENTS:
Nius de tallarines d'espinacs "Hacendado" (quatre o cinc per persona)
Tomates seques (set o huit meitats)
3 anxoves grans per persona (o 4 de mitjanes)
Oli d'oliva de Beneixama
Formatge ratllat
PREPARACIÓ:
Tomates seques (set o huit meitats)
3 anxoves grans per persona (o 4 de mitjanes)
Oli d'oliva de Beneixama
Formatge ratllat
PREPARACIÓ:
Tallem les tomates seques a bocins petits amb l'ajuda d'unes tisores i les deixem a remulla durant unes quantes hores (nosaltres les vam deixar a la nevera, tapades amb un paper film) durant unes 20 hores.
Posem a bullir aigua i sal i, en arrencar el bull, hi aboquem els nius de tallarines d'espinacs.
En un llibrellet posem les anxoves tallades a trossets i les tomates sense l'aigua. Hi afegim un bon raig d'oli d'oliva de Beneixama, barregem i ja està. En la recepta de l'altre dia, hi vam afegir una mica de bacallà llescat perquè no teníem prou anxoves.
En estar cuites les tallarines, les escorreguem i les aboquem en un llibrell. Hi afegim la barreja d'anxoves i tomates i ja està.
En un llibrellet, aboquem el formatge ratllat perquè cadascú se'n pose al seu plat segons vulga.
Escudellem les tallarines als plats, ens hi posem formatge a gust i a gaudir-ne!!!
En estar cuites les tallarines, les escorreguem i les aboquem en un llibrell. Hi afegim la barreja d'anxoves i tomates i ja està.
En un llibrellet, aboquem el formatge ratllat perquè cadascú se'n pose al seu plat segons vulga.
Escudellem les tallarines als plats, ens hi posem formatge a gust i a gaudir-ne!!!
Ei, amics!! quina bona cara que fa això!!! en fer-me'n me permetreu la llicència de treure l'anxova, a que sí?
ResponEliminaUna abraçada des de Can Loi
Oreto,
ResponEliminaNosaltres també som "fans" de la pasta preparada de mil maneres. Aquesta es original i senzilla i amb una "pinta" deliciosa.
Una abraçada
No sóc gaire aficionat a la pasta, la veritat, però tindré en compte aquesta recepta.
ResponEliminaChis: jo preferesc el bacallà. Besades dolces des de l'Alcúdia.
ResponEliminaJosep: Oreto diu que moltes gràcies. ;D
Assur: ja me'n diràs. ;D