L'estiu és un moment perfecte per a gaudir de les amanides. Ací en teniu una altra mostra, ben fàcil i gustosa. I és que, quan fa calor, no abelleixen massa coses.
AMANIDA ESTIUENCA 5
INGREDIENTS:
Brots tendres de lletuga i/o espinacs
Tomates valencianes
Tonyina de pot
Panís (= dacsa = blat de moro)
Surimi
3 culllerades (de les de cafè) de sèsam
Sal
Oli d'oliva de Beneixama
PREPARACIÓ:
Rentem els brots tendres de lletuga i els eixuguem ben eixuts. Tallem la tomata a rodanxes i a cada una per la meitat. Les col·loquem en forma d'estrella. Fem un cercle amb la dacsa. Damunt, la tonyina. Tallem les barretes de surimi a trossets i els col·loquem per damunt. Empolvorem per sobre amb el sèsam. Amanim tot amb sal i oli d'oliva de Beneixama i servim o, si la volem més fresca, la fiquem una mitja hora al frigorífic.
Resulta molt fresca i abellidora per a l'estiu o per a qualsevol moment.
ResponEliminaFrancesc; Aquestes amanides tant i tant fresquetes a l'estiu són exquisides, tot un plaer disfrutar-les amb tot el seu sabor i amb el gust de productes de bona qualitat.
Salutacions Francesc¡¡ :O)
Ei, que a casa mengem amanides tot l'any, eh?
ResponEliminaPerò és veritat que a l'estiu, com a plat únic, és quan vénen més de gust!