Aquesta amanida que vos propose avui té un aspecte de mandala ben curiós. Va resultar molt gustosa. No costa gens de fer i servida fresqueta soluciona un dinar estiuenc o un sopar lleugeret.
AMANIDA ESTIUENCA 4
INGREDIENTS:
3 tomaques valencianes ben madures
1 cogombre
1 pebrot italià
1 potet de dacsa
2 potets de tonyina al natural
4 cullerades d'oli d'oliva de Beneixama
Sal
PREPARACIÓ:
Rentem bé totes les verdures. Escorreguem la dacsa i la tonyina.
Tallem les tomates a rodanxes no massa primes i les disposem sobre el plat. Pelem el cogombre i el tallem a dauets i el posem al centre. Repartim la dacsa pel voltant del cogombre. Tallem el pebrot italià a rodanxes primes i el repartim per damunt de la dacsa. Salem tot. Posem la tonyina al centre. Amanim amb oli d'oliva de Beneixama i la deixem una bona estona al frigorífic fins el moment de servir-la ben fresca a taula.
Boníssima i refrescant per a l'estiu!!
Un primer plat estiuenc ràpid de preparat, refrescant i molt ben presentat.
ResponEliminaUn primer plat estiuenc fàcil de preparar, gustós, refrescant i molt ben presentat.
ResponElimina
ResponEliminaFrancesc; Una bona amanida amb aquestes condicions,amb tomàquets valencians, oli de Beneixama... a veure, com ha de ser aquesta amanida?.
Salutacions Francesc¡¡ :O)
ResponEliminaFrancesc; Una bona amanida amb aquestes condicions,amb tomàquets valencians, oli de Beneixama... a veure, com ha de ser aquesta amanida?.
Salutacions Francesc¡¡ :O)
Realment queda una amanida molt vistosa, amb uns colors molt cridaners. I val la pena aprofitar la bona temporada de tomàquets!
ResponElimina