Una bona manera de menjar sa i fresquet a l'estiu són les amanides. La que vos propose només té quatre cosetes, però la fan ben gustosa.
AMANIDA ESTIUENCA 3
INGREDIENTS:
Tomates valencianes
Cebes tendres
Lloms de bonítol de qualitat
Olives
Oli d'oliva de Beneixama
Sal de Maldon
PREPARACIÓ:
Tallem les tomates valencianes a rodanxes d'almenys mig centrímetre de gruix. Les posem en una safata. Tallem les cebes tendres a rodelles ben fines, quasi transparents. En posem un parell de cercles o tres de ceba tendra damunt de cada tomata. Salem.
Traiem els lloms de bonítol i els distribuïm sobre la tomata. Hi afegim les olives i reguem tota l'amanida amb el setrill d'oli d'oliva de Beneixama.
La deixem una estona al frigo perquè estiga ben fresqueta i a gaudir-ne bona cosa!!
ResponEliminaFrancesc; Amb productes tant i tant naturals i de bona qualitat, té que sortir, si o si de bona aquesta amanida estiuenca.
Salutacions Francesc¡¡ :O)