Uns entrants que van tindre molt d'èxit aquest Nadal passat van ser els que us presente ara. Els van agradar molt a tothom. Sobretot perquè les clòtxines eren molt bones, tot i ser de pot. També és veritat que patim de bona gana...
LLESQUETES DE CLÒTXINES
INGREDIENTS:
Clòtxines de pot grans en escabetx marca "Naval"
Llesquetes primes de pa torrat
Maonesa Hellmann's
Mostassa de Dijon
Pebre blanc
Succedani vermell de caviar
PREPARACIÓ:
Primer de res, posem en un llibrellet 3 cullerades soperes de maonesa, 1 cullerada de mostassa i una puntada de pebre blanc. Mesclem tot fins que tinga un aspecte homogeni. Amb açò untem les llesquetes una per una i les reservem.
Traiem del pot les clòtxines i les escorreguem ben escorregudes amb l'ajut d'un colador. En posem dues a cada costat de la llesqueta.
Al mig de les dues, posem una culleradeta de succedani de caviar vermell i les anem col·locant en una safata per a servir-les.
Amb una copeta de vi blanc fresqueta fan molt bon conjunt!!
Entenc que les clotxines són els que aquí diem musclos, oi Francesc? realment, sembla una tapa ben gustosa!!
ResponEliminaAra mateix me'n menjava una... o més. I una nova paraula que he après: clòtxines. Bon diumenge.
ResponEliminaQuines llesques més originals, la mostassa de Dijon ha de donar el toc ideal...m'ho apunto perquè segur que ho provaré. És ideal per presentar en una taula amb convidats. Petó
ResponEliminaUna tapa super bona! a més hem aprés una nova paraula!
ResponEliminaEstes clotxines estan per morirse de gust!!
ResponEliminaUna idea maravellosa, m'ho apunto
Bessets
http://desdelacuinadelhort.blogspot.com.es/
Estes clotxines estan per morirse de gust!!
ResponEliminaUna idea maravellosa, m'ho apunto
Bessets
http://desdelacuinadelhort.blogspot.com.es/
Efectivament, les "clòtxines" són una altra manera de anomenar els "musclos". Gràcies a tots/es pels vostres comentaris i disculpeu-me per no poder-vos respondre adequadamant.
ResponElimina