diumenge, 26 de desembre del 2010

VOL-AU-VENT DE MARISC AMB CAVIAR VERMELL

Aquest és un altre dels entrants que vaig preparar per a la Nit de Nadal d'enguany. No és massa complicat de fer si compres els vol-au-vents preparats. Si no, sí que resulta laboriós. Malgrat el nom tan "pompós", el "caviar" era un succedani. Que no està l'economia per a tantes alegries.

VOL-AU-VENT DE MARISC AMB CAVIAR VERMELL

INGREDIENTS:
Vol-au-vents cuits a punt per a farcir
Bastonets de surimi ("boquetes de mar")
Llagostins bullits i pelats
Succedani de caviar vermell (ous de lumpus)
Maionesa "Hellmann's"
Herbes mòltes (timó, coriandre, sàlvia, curri...)

PREPARACIÓ:
Quan encara estan mig congelats, traiem els bastonets de surimi i els partim a la llarga en forma de creu i a trossets petits (pareu atenció a reservar-ne sencers com a mínim la meitat i dos més del nombre de vol-au-vents que farcireu). Els anem abocant en un bol. En estar tots talladets ben menudets, els empolvorem amb una mica de la mescla d'herbes (amb compte de no passar-nos-en, que donen molt de sabor!!). Ara afegim unes bones cullerades de la maionesa i ho mesclem tot fins que quede una barreja més o menys uniforme.
Amb la mescla anterior, farcim els vol-au-vents. Al damunt, ho cobrim amb unes culleradetes de succedani de caviar vermell.

Ara agafarem els bastonets de surimi que havíem reservat sencers i els partirem per la meitat a la curta. N'estacarem un tros a cada vol-au-vent. Al costat hi posarem un llagostí una mica estacadet i ja està. Els reservem a la nevera fins el moment de servir.
Resulta un entrant molt gustós i també molt alimentós.

4 comentaris:

  1. unes cassoletes delicioses, plenes de color vermell!! segur que mentrestant els preparaves pensaves en nosaltres oi? (és broma).
    Estimada família, us estimem. Us desitgem el millor per sempre més.

    ResponElimina
  2. Francesc,
    Magnífiques cassoletes.
    Estic segur que el sabor era deliciós, des d'aquí només puc valorar el color i l'excel·lent presència.
    Una forta abraçada per a tots.

    ResponElimina
  3. Ja he pres nota dels teus entrants, penso que et copiaré per cap d´any :D...molts d´anys i bons!!!

    ResponElimina
  4. La cuina Vermella: estimats amics, i és clar que pensava en vosaltres!!! I ara no faig broma. De fet, també al post anterior hi pensava. En fer la vostra boníssima "salsa pesto". Que tingueu una boníssima entrada d'any!!! Us estimem molt i molt!!!

    Josep: era molt bo, sí. L'aspecte prometia i va ser molt gustós. Salutacions

    Ma José: Copia tot el que vulgues i et faça paper. Només faltaria!!! Besades i molts d'anys!!!

    ResponElimina

Digueu-hi la vostra!