L'altre dimecres vaig anar a plaça a comprar i vaig veure uns xampinyons d'aquells acabats de collir que feien molt bona cara. Feien tant de goig que vaig pensar a fer-ne una truita.
TRUITA DE XAMPINYONS I JULIVERT
INGREDIENTS:
Xampinyons
Julivert
3 ous frescs
1 all
Sal
Oli d'oliva de Beneixama
PREPARACIÓ:
Rentem els xampinyons i els tallem a quarts. En una paella fonda, posem un raig d'oli de Beneixama i, quan estiga ben calent, hi sofregim un all sec perquè hi deixe el seu aroma.
Traiem l'all de la paella. Aboquem els xampinyons i els hi anem sofregint amb un polsimet de sal fins que estiguen ben daurats. Mentrestant, trinxem el julivert. Batem els ous amb una mica de sal. Hi afegim el julivert i els xampinyons.
Posem més oli a la paella, si no n'hi haguera prou. El fem ben calent i hi aboquem els batuts i els xampinyons amb el julivert. Anem fregint a poc a poc, fins que quede quallada però no seca. Si queda una mica oliosa, sempre li'n podem llevar amb paper de cuina.
Xampinyons
Julivert
3 ous frescs
1 all
Sal
Oli d'oliva de Beneixama
PREPARACIÓ:
Rentem els xampinyons i els tallem a quarts. En una paella fonda, posem un raig d'oli de Beneixama i, quan estiga ben calent, hi sofregim un all sec perquè hi deixe el seu aroma.
Traiem l'all de la paella. Aboquem els xampinyons i els hi anem sofregint amb un polsimet de sal fins que estiguen ben daurats. Mentrestant, trinxem el julivert. Batem els ous amb una mica de sal. Hi afegim el julivert i els xampinyons.
Posem més oli a la paella, si no n'hi haguera prou. El fem ben calent i hi aboquem els batuts i els xampinyons amb el julivert. Anem fregint a poc a poc, fins que quede quallada però no seca. Si queda una mica oliosa, sempre li'n podem llevar amb paper de cuina.
Va, l'esmorzem? jo poso el pa amb tomàquet i el cafè amb llet, us fa?
ResponEliminaJo enlloc d'esmorzar, me'n demano un bon tall per dinar... I jo poso les postres! :)
ResponEliminaDoncs una servidora ni esmorzar ni dinar, va bé per sopàr, Francesc? L'amanida és cosa meva, jejej
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Francesc,
ResponEliminaVal més que vigilis que amb aquesta presentació en un moment ja t'han deixat sense esmorzar, dinar ni sopar, només et queda menjar-te-la per berenar, hahaha.
Salut.
Té un aspecte deliciós. Gràcies a les fotografies me la mejo amb els ulls i la veig prou fàcil de fer com per, un dia d'aquest, tastar-la de de debó.
ResponEliminaBon profit!
Collinsa!
ResponEliminaSi al remat feu el dinar (o esmorzar), penseu a convidar-m’hi!!!
;P
Ara que ja és hora, per a mi, per sopar!!!.
ResponEliminaFrancesc; La Gemma posa les postres, la Dolça l'amanida, tu Francesc la truita -i l'oli de Beneixama- i jo que puc posar, a part de la gana?.
ResponEliminaUna truita sempre és benvinguda, a totes hores¡¡. :-D
Salutacions a l'Oretto¡¡
Francesc, jo a la truita de xampinyons no hi poso julivert! Ho hauré de provar!
ResponEliminaPreparats per la classe de la Mireia? ;)
Petons!
Bé: atès l'èxit de la convocatòria, hauré de fer-ne unes quantes, de truites... Gràcies pels vostres comentaris. ;D
ResponEliminaTé molt bona pinta. Demà la faig per a sopar.
ResponEliminagràcies.
salut
Manel: ja me'n diràs el què! Salutacions
ResponEliminaFrancesc, molt bona i, el més important per a mi, fàcil de fer. Seguiré el teu bloc per a trobar noves receptes i anar aprenent.
ResponEliminagràcies
salut
Manel: estic molt content que t'haja agradat. Sempre seràs benvingut al meu blog. Salutacions
ResponElimina