Avui ha tornat a nevar a Beneixama. Quan aquest matí hem volgut anar a treballar, les carreteres eren plenes de gel i no hem pogut passar de la Canyada. Tot era blanc: els carrers, les cases, les teulades, els arbres, les plantes...Sota aquest aspecte tan preciós, s'amaga el perill: el gel de què suara us parlava. Camins i carreteres intransitables pel risc de patinar sobre la seua superfície glaçada.
Què hem fet, doncs? Casa. Tendur, calentoretes i tranquil·litat. Hem encés l'estufa de llenya de l'andana, hem gaudit de les flames del foc... i per la nit el millor: figatells i llonganisses de ca Nàcher, torrats a poc a poc. Boníssims!!! Amb el pa del forn de vora casa també torradet. Pecatòrum!!! Ja sé que no és de règim, però, què hi farem? Hi ha sabors i olors de Beneixama que m'acompanyen des de la infantesa i no vull renunciar-hi de cap manera.
Unes precioses fotografies que quasi bé m'obliguen a posar-me l'abric i a agafar un baret i un pàraigües. El text intimista i gourmet indica la vostra meravellosa capacitat de viure vibrant. Que duri!!!
ResponEliminaBesades.
GLÒRIA: moltes gràcies!!! Seguirem el teu consell. ;D
ResponEliminaja ho deia Franceschttp://dejardialamarina.blogspot.com/ que es alacantí i ja havia dit que a Beneixamamolt de fred i es que a denia ja estaven tots congelats...
ResponEliminaBelén: és que els pobles de l'interior de la serra de Mariola tenim un clima que, quan fa fred, en fa molt!!! Besets
ResponEliminaQuines fotos més boniques!!
ResponEliminaNúria: això de les fotos va com va... però sí, aquestes van quedar graciosetes. Besades, guapa. ;D
ResponElimina