A LA TAULA I AL LLIT...

Qüestionejaven antigament en diverses estudis alcuns notables mestres e estudians qual manera de menjar és pus religiosa e pus honesta e pus portable e menys curiosa en christianisme, pensant comun viure de la gent, e pensada la manera de lurs convits, e pensades despeses comunes ab les extraordinàries que a vegades se esdevenen per ventura [...]

dissabte, 31 de desembre del 2016

ÍNDEX 2016

›
C CORONA DE PASTA FULLOSA AMB CEBA CARAMEL·LITZADA, PATÉS I FORMATGES M  MINI CROISSANTS DE SALMÓ I FORMATGE DE CABRA   P ...
divendres, 1 d’abril del 2016

PUDDING CAKE

›
Aquesta recepta s'hauria pogut anomenar "què faig amb una tonya seca i que siga mengívol?", però no quedava bé. Realment era ...
2 comentaris:
divendres, 18 de març del 2016

PASTÍS DE VERDURES

›
Les verdures a la cuina sempre donen molt de joc. A casa en mengem sovint perquè ens agraden molt. Aquesta vegada va ser en forma d'un ...
divendres, 12 de febrer del 2016

POLLASTRE A LA SIDRA

›
El pollastre té una carn que permet cuinar-lo de mil maneres. A Beneixama és fàcil trobar-ne de qualitat a qualsevol de les carnisseries de...
3 comentaris:
divendres, 22 de gener del 2016

TRENA DE PASTA FULLOSA AMB FOIE, DÀTILS I FORMATGE

›
El post-Nadal i Reis sol donar lloc a improvisacions saboroses amb totes les coses bones que sempre queden pels racons. Cada any em promet ...
3 comentaris:
›
Inici
Visualitza la versió per a web

QUÈ VOLS SABER DE MI?

La meva foto
Francesc
Visualitza el meu perfil complet
Amb la tecnologia de Blogger.