tag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post8861463719745493305..comments2024-02-16T08:06:22.032+01:00Comments on A LA TAULA I AL LLIT...: PASTÍS DE BOMBÓ FERRERO ROCHERFranceschttp://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-14495387215414240282011-04-11T09:39:33.584+01:002011-04-11T09:39:33.584+01:00jejeje Jo també el vaig fer i és brutal!! I a més,...jejeje Jo també el vaig fer i és brutal!! I a més, senzill de preparar, oi? I si a sobre, ens hi poses més xocolata... ha de ser el paradís. ;)<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-22420182170851532422011-04-08T08:04:07.164+01:002011-04-08T08:04:07.164+01:00Mmmm....
Fa temps que jo també li tinc l'ull p...Mmmm....<br />Fa temps que jo també li tinc l'ull posat a aquest pastís!!<br />I tots en parleu tan bé que encara fa venir més ganes!<br />Salut!Unknownhttps://www.blogger.com/profile/18436886957891643140noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-58086955557206239442011-04-08T05:52:53.878+01:002011-04-08T05:52:53.878+01:00Joan: el mèrit és de la Gemma Clofent, del bloc &q...Joan: el mèrit és de la Gemma Clofent, del bloc "La cuina de casa", que en fa traure la idea. SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-58729639738900128312011-04-08T05:37:59.007+01:002011-04-08T05:37:59.007+01:00Quina bona idea. No hi hauria pensat mai!Quina bona idea. No hi hauria pensat mai!Joanhttp://paella-sushi.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-41215102041135329472011-04-07T21:42:54.329+01:002011-04-07T21:42:54.329+01:00Queti: sembla que sí que us va agradar, veritat? A...Queti: sembla que sí que us va agradar, veritat? Ara, no és apte per a règims o dietes...<br /><br />Francesc Mompó: això és el que té de bo pecar, no? Triar-ne un de ben gros!!!<br /><br />Margot: m'agrada moltíssim el teu blog i les teues fotos. Transmeten art i bellesa. És cert, la Gemma i el Carlos València són molt i molt bons rebosters. Salutacions<br /><br />La cuina de l'Eri: hi tens tota la raó!!<br /><br />Gemma: si ho diu l'autora del dolç, m'hi quede més tranquil!! Si no li arribe a fer un dolç teu a Oreto s'hauria sentit decebuda perquè tenia moltes ganes que li'n fera un. Besades<br /><br />Dolça, Manel i Fem un mos: Oreto (i la resta de convidats) en van quedar ben contents i satisfets, de veritat.<br /><br />Josep: el mèrit és de la Gemma Clofent, ella és l'artista dels dolços, com la teua Glòria.Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-37357616575149621692011-04-07T20:27:23.203+01:002011-04-07T20:27:23.203+01:00Senzill i espectacular a tope!!Senzill i espectacular a tope!!josephttps://www.blogger.com/profile/03435152638088335292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-23095994826388206082011-04-07T20:10:23.386+01:002011-04-07T20:10:23.386+01:00Moltes felicitats a l’Oreto, segur que li va encan...Moltes felicitats a l’Oreto, segur que li va encantar aquest pastis<br />Una abraçada per tots dosFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-23092092482364563412011-04-07T19:33:46.444+01:002011-04-07T19:33:46.444+01:00per molts anys, oreto! un pastís de xocolata és el...per molts anys, oreto! un pastís de xocolata és el millor per celebrar un aniversari, segur que va estar ben contenta amb aquest.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-52370870637071313412011-04-07T16:34:20.392+01:002011-04-07T16:34:20.392+01:00Jo també hagués quedat satisfeta si l'hagues t...Jo també hagués quedat satisfeta si l'hagues tastat. És un pecat, segur que si, però un pecat que tots estem a punt per fer-lo!<br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-81506407006719411172011-04-07T15:04:16.725+01:002011-04-07T15:04:16.725+01:00Aquest pastís és d'aquells senzills de fer amb...Aquest pastís és d'aquells senzills de fer amb un resultat espectacular. I si a sobre encara vas posar més xocolata, llavors ja ha de ser sensacional, per a xocoaddictes de veritat!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-18821475003567849472011-04-07T10:16:12.308+01:002011-04-07T10:16:12.308+01:00Moltes felicitats! Un aniversari mereix un pastís ...Moltes felicitats! Un aniversari mereix un pastís de xocolata i ben carragadet de calories!! Que s'ha de fer una bona celebració! una abraçada,La cuina de l'Erihttps://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-6261167070437746272011-04-07T09:38:15.391+01:002011-04-07T09:38:15.391+01:00Fransec... que delicia de pastiss,estoy segura que...Fransec... que delicia de pastiss,estoy segura que triunfarias.<br />Estoy de acuerdo contigo que la Gemma Clofent es todo un referente,su blog es uno de los mejores,y no oblidem al mestre Carlos de Valencia;)<br />Te agradezco tanto tus palabras, gracias por ver mi blog ganador.<br />Con personas como tu, todo es mas fácil.<br />Un abrazo querido amigo.<br />Besosmargothttps://www.blogger.com/profile/04063659821637425074noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-75783641522899660562011-04-07T08:13:43.729+01:002011-04-07T08:13:43.729+01:00Quin pecat de plat!
Besets.Quin pecat de plat!<br /><br />Besets.Francesc Mompóhttps://www.blogger.com/profile/04391221357477669849noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571369692884767161.post-43314810023751558842011-04-07T07:55:19.515+01:002011-04-07T07:55:19.515+01:00Jo vaig ser una de les afortunades que el va tasta...Jo vaig ser una de les afortunades que el va tastar, i done fe que estava boníssim. A més, la presentació és de professional: perfecta. Un goig, Francesc i Oreto, compartir aquestes estones amb vosaltres.<br />Un besQ https://www.blogger.com/profile/12382044677760596041noreply@blogger.com